Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cea mai proasta veste pentru Ianis Hagi! Nimeni nu il mai poate salva dupa ultimul meci al lui Rangers

Playtech Playtech,
Cea mai proasta veste pentru Ianis Hagi! Nimeni nu il mai poate salva dupa ultimul meci al lui Rangers

Glasgow Rangers s-a impus in etapa a cincea a campionatului din Scotia, scor 2-0, pe propriul teren, contra lui Kilmarnock. Dupa acest meci, formatia pregatita de Steven Gerrard revine pe primul loc in campionat, cu 13 puncte. Dar pentru Ianis Hagi nu sunt deloc motive de sarbatoare. Internationalul roman a fost tinut pe banca de . continuă pe Playtech

Cea mai buna veste pentru romani din ultimele 6 luni. BNR a anuntat cel mai mic ROBOR

In asa vremuri dificile, orice veste buna e ca o gura de aer proaspat. BNR tocmai a venit cu una importanta pentru ROBOR. Conform ultimul anunt al Bancii Nationale a Romaniei,ROBOR la.

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

Cea mai buna masca pentru caderea parului. Masca de par cu bere si banane

Bananele proaspete sunt bogate in nutritie si au un gust si un miros minunat. Dar stiai ca bananele ii pot oferi parului tau un impuls in textura, grosime si stralucire? Cea mai buna masca pentru caderea parului Bananele contin silice, un element mineral care va ajuta corpul sa sintetizeze colagenul si va poate face parul .

Cea mai buna bautura pentru a da jos kilogramele in plus! Care este ingredientul secret

Ceaiul verde este o alegere minunata pentru a iti incepe ziua! Este o bautura ce contine cofeina, deci te va pregati pentru o zi de aglomerata de munca. Pentru a da jos cateva kilograme, trebuie doar sa adaugi un ingredient minune care este dovedit stiintific sa ajute in eliminarea grasimii nedorite.

Smiley si Gina Pistol, cea mai mare veste! Nu le vine sa creada, sunt extrem de emotionati!

Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti. Asta sustin surse din anturajul celor doi. Potrivit apropiatilor, rodul iubirii dintre cei doi va veni pe lume peste doar sase luni.

EXCLUSIV Politologul Armand Gosu: Navalnii era liderul in jurul caruia se putea uni societatea ca sa-l conteste pe Putin. A devenit cea mai mare amenintare pentru Kremlin

EXCLUSIV Liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, este in continuare inconstient intr-un spital din Siberia, dupa ce i s-a facut rau in avion, iar colaboratorii sai au lansat ipoteza otravirii.

Cea mai interesanta solutie pentru bolnavii critici, testata in SUA: face minuni in cazurile grave

Au trecut deja aproximativ 9 luni de la primele cazuri depistate de coronavirus, dar, in continuare, aflam lucruri noi despre comportamentul bolii. in ceea ce priveste infectiile cu noul.

Steven Gerrard a luat decizia finala in privinta lui Ianis Hagi! Englezul a facut anuntul

Ianis Hagi a avut un start de sezon dezamagitor in Scotia, cu zero pe linie la nivel de goluri si pase decisive. Analistii TV din Scotia si chiar fanii lui Glasgow Rangers cer ca romanul sa nu mai prinda echipa o lunga perioada. Unii vorbesc deja despre teapa pe care si-a luat-o vicecampioana Scotiei si .

Ianis Hagi, motiv de scandal in Scotia: Ce pune baiatul asta pe taraba pentru 4 milioane de euro?

Ianis Hagi are un inceput de sezon foarte dezamagitor in Scotia, iar criticile incep sa vina din toate directiile. Romanul a fost criticat de multi dintre fanii lui Rangers dupa 0-0 cu Livingston. Iar rivalii de la Celtic nu rateaza nici ei ocazia de a trimite sageti otravite. Un fost jucator al verzilor, Kris Komons, .

Un fotbalist de legenda decide viitorul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers! Verdictul a fost dat

Ianis Hagi a avut un start foarte slab de sezon in Scotia, cu zero goluri si zero pase decisive in primele patru meciuri. Foarte multe critici la adresa romanului au aparut in ultima perioada. Inclusiv o parte din fanii lui Rangers i-au intors spatele romanului. Presiunea este uriasa, iar Ianis risca sa fie scos din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )