Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nu mai putin de 12% din drumurile Moldovei sunt in stare foarte rea

Adevărul Adevărul,
Nu mai putin de 12% din drumurile Moldovei sunt in stare foarte rea

12% din drumurile din Republica Moldova sunt in stare foarte rea. Autoritatile gestioneaza, in prezent, contracte de reabilitare a infrastructurii rutiere in valoare totala de circa 200 de milioane de euro. Lungimea totala a drumurilor publice, la 1 ianuarie curent, era de 10. 684 km. Situatia a fost prezentata in cadrul unor audieri in Comisia economie, buget si finante a Parlamentului, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cutremurul cu cea mai mare magnitudine din acest an a fost resimtit si la Bucuresti

ACTUALIZARE 12:55 Cutremurul din Vrancea a fost revizuit la 4,4 pe Richter; este cel mai puternic seism din 2018 Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a revizuit in scadere la 4,4 pe scara Richter magnitudinea cutremului inregistrat miercuri la pranz, la ora 12:24, in judetul Vrancea, zona seismica Vrancea. ----------- *ACTUALIZARE 12:47 Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) a anuntat ca pana in acest moment nu s-au inregistrat apeluri sau alte informatii privind posibile pagube si ca se fac in continuare verificari Un cutremur cu magnitudinea 4,7 s-a produs, astazi, la pranz, in zona seismica Vrancea, anunta Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP).

Mica Elvetie a Romaniei. Localitatea cu cel mai curat aer din Europa

In zona Banatului exista o localitate pe care turistii o considera Mica Elvetie a Romaniei. Se spune ca aici poti respira cel mai curat aer din toata Europa, iar noaptea poti admira cel mai frumos cer.

Bamboo trebuie sa plateasca o suma uriasa statului roman! Procese grele intre cel mai cunoscut club din Romania si institutiile statului

Cel mai cunoscut club din Romania trebuie sa plateasca peste 1. 000 de euro, dar se afla in doua litigii cu instutiile statului. Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, aflat in subordinea.

Cel mai inalt hotel din lume, inaugurat recent in Dubai

Emiratul Dubai a inaugurat, in luna februarie, cel mai inalt hotel din lume - Gevora -, a carui inaltime atinge 356 de metri. Gevora Hotel a doborat cu un metru precedentul record in domeniu, care apartinea hotelului invecinat JW Marriott Marquis, ce tine de lantul hotelier Marriott.

eMAG: reduceri la telefoane mai putin cunoscute in Romania

Ca sa afli de un telefon trebuie sa fie promovat. Unele nu prea sunt, de unde si viata lor intr-un cont de umbra. Am cautat pe eMAG cateva dintre cele mai putin cunoscute in Romania, chiar si de la LG. eMAG aduce si telefoane pe canale neoficiale, de la branduri ca Xiaomi, OnePlus sau Ulefone.

'Femeile nu insala mai putin, doar mint mai mult!' Ramai sau te desparti dupa o aventura?

Cand unul dintre parteneri insala o face, in cea mai mare parte dintre cazuri, pentru ca ceva ii lipseste acasa pentru a fi pe deplin fericit. Dar cine si de ce insala?.

O adolescenta de 12 ani a disparut de la o scoala din Campina. Autoritatile sunt in alerta

Politia Prahova cauta o minora de 12 ani care a plecat luni de la unitatea de invatamant din Campina unde invata si nu a mai revenit si le solicita celor care pot oferi relatii ce pot conduce la.

HOROSCOP Luni, 12 martie 2018 - Varsatorii sunt plini de un entuziasm coplesitor

HOROSCOP Nativii din taur nu trebuie sa priveasca la cei din jur care nu-si vad capul de treburi si .

Cutremurul cu cea mai mare magnitudine din acest an, a fost resimtit si la Bucuresti

ACTUALIZARE 12:47 Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) a anuntat ca pana in acest moment nu s-au inregistrat apeluri sau alte informatii privind posibile pagube si ca se fac in continuare verificari. Un cutremur cu magnitudinea 4,7 s-a produs, astazi, la pranz, in zona seismica Vrancea.

Piata de retail - la unul dintre cele mai reduse niveluri din ultimii ani

Livrarile din segmentul de retail vor fi comparabile cu cele de acum un deceniu, pe segmentul oraselor cu maxim 100. 000 de locuitori, potrivit lui Silviu Pop, Head of Research Colliers International Romania. Domnia sa ne-a spus ca anul 2017 se inscrie intr-o noua tendinta, aceea de a acorda o atentie sporita oraselor mai mici, prin scheme de dimensiuni medii/scazute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )