Libnet.ro
UNICEF

16:31

Mai sunt cateva ore pana la clasicul Romaniei, Dinamo vs FCSB, iar ultrasii au inceput primele contre. Ce arata cifrele inainte de meciul de astazi (VIDEO)

B1 B1,
Mai sunt cateva ore pana la clasicul Romaniei, Dinamo vs FCSB, iar ultrasii au inceput primele contre. Ce arata cifrele inainte de meciul de astazi (VIDEO)

Doar cateva ore ne despart de clasicul Romaniei, Dinamo Bucuresti vs FCSB. Desi rivalitatea dintre cele doua cluburi este marcata de problemele de identitate ale ros-albastrilor, dar si de forma slaba a. continuă pe B1

Ponta: Bani de furat in Romania nu mai sunt. Singura vaca de muls care a mai ramas e sanatatea, sapte miliarde de euro pe an

Fostul premier Victor Ponta sustine ca bani de furat in Romania nu mai sunt si ca schimbarile din sistemul sanitar sunt dictate de oameni din afara Romaniei, care ar viza bugetul de sapte miliarde de euro pe care autoritatile romane il aloca anual acestui sistem.

Dinamo se impune in clasicul Romaniei, dupa o pauza de aproape trei ani: Cainii o inving pe FCSB, 2-1, la capatul unui derby marcat de incidente (FOTO)

Dinamo Bucuresti a invins-o pe FCSB, scor 2-1, in etapa a 25-a din Liga 1, intr-o prima victorie cu marea rivala dupa aproape trei ani de pauza. Echipele au inceput prudent, dar sansele de gol si-au facut.

Un fault groaznic o lasa pe FCSB in 10 oameni, in clasicul Romaniei: Slavko Perovic de la Dinamo a ramas inert pe gazon, dupa ce a fost lovit violent de Lucian Cristea (FOTO)

Arena Nationala din Capitala a fost scena unei accidentari horror, in finalul primei reprize din clasicul Romaniei, Dinamo vs FCSB. Slavko Perovic, varful cainilor, a cazut inert pe gazon, dupa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )