Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mai trebuie sa porti masca dupa ce faci vaccinul anti-Covid? Raspunsul medicului Valeriu Gheorghita

B1 B1,
Mai trebuie sa porti masca dupa ce faci vaccinul anti-Covid? Raspunsul medicului Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, spune ca masurile de protectie - masca si distanta fizica - vor trebuie respectate chiar si dupa vaccinarea. continuă pe B1

Vaccinul anti-COVID-19: Mai trebuie sa se vaccineze cei care au trecut deja prin boala?

Directorul medical al Spitalului Victor Babes, Simin Aysel Florescu, unul dintre medicii care au avut coronavirus, a explicat la Digi24 daca persoanele care s-au vindecat mai trebuie vaccinate.

Poti sa faci vaccinul chiar daca ai fost infectat cu coronavirus? Ce zic studiile

S-a dezvaluit de curand ca s-au facut pasi importanti care sa schimbe jocul in lupta impotriva Covid. Un vaccin de la Pfizer ar putea pune capat pandemiei. Vaccinul este considerat a fi.

Marea Britanie planuieste un imprumut de 400 de miliarde de lire sterline. Cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial

Marea Britanie planuieste un plan colosal de imprumut, in valoare de 400 de miliarde de lire sterline, cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial, din pricina pandemiei de COVID-19. Detaliile vor.

Vesti proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: Cea mai grea lovitura de dupa 1989

Sunt vesti proaste pentru pensionari. Pensionarii romani urmeaza sa primeasca cea mai grea lovitura de dupa anul 1989. Acestia ar trebui sa isi ia gandul de la legea pensiilor, sustine un reputat economist. Vesti teribile pentru pensionari. Legea Pensiilor nu va fi respectata de PNL. Cine sustine asta Pensionarii au parte de vesti proaste. Acestia .

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )