Libnet.ro
UNICEF

10:30

Majda de la Survivor, criza de plans la TV. Motivul emotionant, toata lumea a vazut

Playtech Playtech,
Majda de la Survivor, criza de plans la TV. Motivul emotionant, toata lumea a vazut

Concurentii de la Survivor duc dorul celor de acasa. Dupa o luna de zile in Republica Dominicana, Majda a rabufnit. Ce s-a intamplat cu vedeta. Ce s-a intamplat cu Majda Nervii concurentilor de la Survivor Romania 2021 sunt intinsi la maximum. Dupa o luna de zile de la inceperea concursului, multi dintre ei duc dorul . continuă pe Playtech

Cum a fost surprins Madalin Ionescu in trafic. Fostul prezentator de la Kanal D a luat pe toata lumea prin surprindere

Madalin Ionescu e privit aspru din umbra. Cum a fost surprins celebrul fost prezentator de televiziune in trafic? Ce a facut a luat toata lumea prin surprindere. Care a fost detaliul care a iesit in evidenta? Madalin Ionescu, surprins in trafic. Ce a facut fostul prezentator de televiziune? Madalin Ionescu a uimit pe toata lumea .

Antonia, ipostaza inedita. A renuntat la parul lung si si-a facut breton. Imaginea care a surprins pe toata lumea

Antonia a surprins cu o noua schimbare! Iubita lui Alex Velea a renuntat la parul lung si si-a acut un breton superb. Cum arata acum celebra cantareata si care a fost reactia fanilor acesteia atunci cand au vazut-o? Antonia, noua schimbare de look Antonia e una din cele mai frumoase femei din Romania, dar si .

Marturisirea sincera prin care Pepe a surprins pe toata lumea.M-a luat Politia pentru ca am furat

Pepe surprinde cu declaratii la care nimeni nu se astepta. Ce a spus celebrul jurat de la emisiunea Next Star? Dezvaluirile fac parte din trecutul tumultos al cantaretului. Pepe, marturii surprinzatoare din trecut. A ajuns pe mana Politiei Pepe se afla deja de ani buni in vizorul romanilor, iar multi dintre fani au vazut ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )