Libnet.ro
UNICEF

22:45

Malaezia a interzis melodia Despacito. Care este motivul - VIDEO

Antena3 Antena3,
Malaezia a interzis melodia Despacito. Care este motivul - VIDEO

Malaezia a interzis melodia Despacito, care este cea mai ascultata melodie la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit Reuters. Malaezia a decis sa nu mai difuzeze aceasta melodie la posturile publice. continuă pe Antena3

Rusia, condamnata sa plateasca Olandei despagubiri de milioane de euro. Care este motivul

Curtea Permanenta de Arbitraj CPA) a ONU, care este insarcinata cu solutionarea disputelor internationale, a anuntat ca Rusia trebuie sa plateasca Olandei despagubiri in valoare de 5,4 milioane de.

Preot din Botosani, caterisit. Care este motivul

Preotul care a refuzat sa-l pomeneasca la slujbe pe mitropolitul Moldovei si Bucovinei a fost caterisit. in luna mai, preotul Ioan Ungureanu fusese suspendat din functie. Preotul Ioan Unugreanu, din.

Cabral si sotia sa, Andreea Ibacka, nu isi mai vorbesc. Care este motivul care a dus la ruptura dintre ei

Cabral si frumoasa lui sotie, Andreea Ibacka, nu se inteleg extraordinar in ultima vreme. Cei doi s-au certat recent si abia ca-si mai vorbesc dintr-un motiv pe care Cabral l-a povestit tuturor.

Teo Trandafir nu poate sta casatorita. Afa care este MOTIVUL

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Naturaletea sa si felul in care spune lucrurilor pe nume au facut-o sa fie iubita de public. Chiar daca nu vorbeste prea des despre.

Ludovic Orban ar vrea sa devina premier: Care este conditia pusa de presedintele PNL ca sa ajunga la Palatul Victoria (VIDEO)

Ludovic Orban a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Presedintele PNL a afirmat ca in urmatoarea perioada partidul pe care il conduce va.

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva (VIDEO)

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia apartine magistratilor Tribunalului Bucuresti si este definitiva. Astfel, fostul senator scapa de inchisoare, desi nu a ispasit nici trei ani din.

Profit urias pentru Biserica Ortodoxa Romana. Care este principala sursa de bani

Datele de la Fisc arata ca bugetul Bisericii este unul foarte mare. BOR a inregistrat in anul 2016, un profit de peste 4,2 milioane de euro, potrivit Stirilekanald. ro. Principala sursa de bani a.

Inalta Curte ar putea da miercuri sentinta in dosarul Baneasa, in care este implicat Puiu Popoviciu

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, miercuri, sentinta definitiva in dosarul in care omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat in prima instanta la noua ani inchisoare, in legatura cu asocierea firmei sale, SC Baneasa Investments SA, cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Capitala, pentru un teren de 224 de hectare, transmite Agerpres.

Care este averea noii sefe de la ANAF: Mirela Calugareanu detine mai multe terenuri si case

Premierul Mihai Tudose a decis marti sa il elibereze din functia de presedinte al ANAF pe Bogdan Stan si a numit-o in locul acestuia pe Mirela Calugareanu, care pana acum indeplinea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )