Libnet.ro
UNICEF

17:30

M-am saturat sa fiu furat!. Protest in Bucuresti impotriva modificarilor la Codul Fiscal

B1 B1,
M-am saturat sa fiu furat!. Protest in Bucuresti impotriva modificarilor la Codul Fiscal

Cateva sute de oameni s-au strans duminica pana la 18:30 in Piata Victoriei din Capitala pentru a protesta impotriva guvernului si a denunta masurile fiscale luate de guvernati. continuă pe B1

M-am saturat sa fiu furat!. Protest in Bucuresti impotriva modificarilor la Codul Fiscal (VIDEO)

UPDATE 19:45:Bulevardul Kiseleff este blocat de manifestantii care protesteaza in fata sediului PSD. in total aproximativ 1. 000 de oameni sunt prezenti. Acestia scandeaza PSD- ciuma.

Protest in judetul lui Dragnea : M-am saturat sa fiu furat! Pornim in mars de la Casa de Cultura!

Alexandrenii sunt chemati sa protesteze impotriva modificarilor aduse Codului Fiscal de actuala guvernare. Protestul este anuntat pentru ziua 12 noiembrie, duminica, ora 18. 00, in fata Casei de Cultura.

Protest la Alexandria: M-am saturat sa fiu furat! Pornim in mars de la Casa de Cultura!

Aproximativ 30 de persoane au protestat, duminica seara, in fata Casei de Cultura din municipiul Alexandria impotriva proiectului de modificare a Legilor Justitiei.

M-am saturat sa fiu furat! Mars de la Guvern la Sediul PSD. Se pregatesc noi manifestatii pentru duminica seara

Atacul guvernului asupra Codului Fiscal prin masurile implementate prin ordonante de urgenta vor scote iar oamenii in strada. Platforma Coruptia Ucide a anuntat organizare unui protest duminica.

Aproximativ o mie de persoane au protestat in Piata Victoriei si la sediul PSD

Urmariti aici https://www. privesc. eu/Arhiva/78818/Protest---M-am-saturat-sa-fiu-furat---protestul din Bucuresti intitulat M-am saturat sa fiu furat! ------------ *ACTUALIZARE 20:20 Protestatarii din fata sediului PSD din Capitala incep sa plece in grupuri mari. *ACTUALIZARE 20:04 Aproximativ 1. 000 de persoane protesteaza, in aceasta seara, in centrul municipiului Cluj-Napoca. *ACTUALIZARE 19:54 Cele aproximativ 1. 000 de persoane adunate in aceasta seara Capitala pentru a protesta fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, au ajuns la sediul PSD. *ACTUALIZARE 19:40 Aproximativ o suta de persoane protesteaza in aceasta seara la Iasi, in centrul orasului, fata de proiectul de modificare a Codului Fiscal, dar si a Legilor Justitiei. *ACTUALIZARE 19:26 Cei aproximativ 1. 000 de manifestanti adunati in Piata Victoriei din Capitala au plecat, in mars, catre sediul PSD de pe Soseaua Kiseleff. *ACTUALIZARE 19:15 Cele mai importante proteste sunt in acest moment la Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca, unde manifesteaza in total peste 1. 500 de persoane. *ACTUALIZARE 18:47 Aproape 1. 000 de persoane protesteaza fata de modificarile fiscale si ale legilor justitiei in aceasta seara in intreaga tara, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 18:30 Aroximativ 200 de persoane sunt acum in Piata Victoriei din Capitala, iar protestatarii incep sa vina tot mai multi. *ACTUALIZARE 16:56 Mihai Tudose despre protestatari: E dreptul lor civic *ACTUALIZARE 15:04 Liviu Dragnea despre protestatari: Cred ca nu au toate informatiile .

M-am saturat sa fiu furat!. Curtea PSD umpluta cu hartia igienica aruncata de protestatari. Aproximativ 1.000 de oameni in strada (FOTO, VIDEO)

UPDATE 20:20:Protestarii au aruncat numeroase suluri de hartie igienica in curtea sediului PSD. Jandarmii au inconjuratimobilulpentru a evita orice fel de incercare a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )