Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mama cancelarului Angela Merkel a murit

Antena3 Antena3,
Mama cancelarului Angela Merkel a murit

Mama cancelarului Angela Merkel, Herlind Kasner, a incetat din viata, a declarat miercuri pentru AFP un purtator de cuvant al guvernului de la Berlin, confirmand o informatie din presa germana. Herlind. continuă pe Antena3

Mama cancelarului Angela Merkel a murit

Mama cancelarului Angela Merkel, Herlind Kasner, a murit, a declarat miercuri pentru AFP un purtator de cuvant al guvernului german. Herlind Kasner a fost profesor de latina si engleza si a murit probabil la inceputul lunii aprilie, la varsta de 90 de ani.

Brexit se amana, din nou: ce au stabilit Angela Merkel si Theresa May

Theresa May incearca disperata sa finalizeze un Brexit bazat pe o intelegere cu Uniunea Europeana si tocmai a gasit un aliat in Angela Merkel. Theresa May nu mai are deloc parte de sustinere politica in Regatul Unit al Marii Britanii, dar asta nu inseamna ca s-a descurajat cand vine vorba de incheierea unui Brexit in [] .

Angela Merkel considera posibila amanarea Brexitului pana la inceputul lui 2020

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat marti ca este posibila o amanare a Brexitului pana la inceputul lui 2020, scrie AFP.

Theresa May se va intalni maine cu Angela Merkel pentru discutii privind Brexitul

Premierul britanic Theresa May se va intalni maine cu cancelarul german Angela Merkel la Berlin pentru a discuta privind Brexitul, a informat luni Steffen Seibert, un purtator de cuvant al guvernului german .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )