Libnet.ro
UNICEF

17:00

Angela Merkel considera posibila amanarea Brexitului pana la inceputul lui 2020

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel considera posibila amanarea Brexitului pana la inceputul lui 2020

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat marti ca este posibila o amanare a Brexitului pana la inceputul lui 2020, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Merkel considera posibila o amanare a Brexitului pana la inceputul lui 2020

Cancelarul german Angela Merkel a catalogat astazi, in fata unor membri ai formatiunii sale, Uniuniea Crestin Democrata CDU, conservatori), drept posibila o amanare pana la inceputul lui 2020 a Brexitului.

Camera Comunelor a aprobat amanarea Brexitului pana la 30 iunie

Deputatii britanici au adoptat marti motiunea Theresei May cu privire la amanarea Brexitului pana la 30 iunie, pe care premierul britanic urmeaza sa o apere miercuri la summitul european extraordinar de la Bruxelles, relateaza Reuters.

Theresa May cere amanarea Brexitului pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May a cerut, la finele saptamanii trecute, amanarea iesirii tarii sale din UE Brexit) pana la 30 iunie 2019, mentionand ca Guvernul sau urmareste sa paraseasca blocul comunitar intr-un mod ordonat, fara o intarziere nejustificata.

Theresa May se va intalni maine cu Angela Merkel pentru discutii privind Brexitul

Premierul britanic Theresa May se va intalni maine cu cancelarul german Angela Merkel la Berlin pentru a discuta privind Brexitul, a informat luni Steffen Seibert, un purtator de cuvant al guvernului german .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )