Libnet.ro
UNICEF

00:07

Managerul spitalului din Ploiesti da vina pe sefii de sectii pentru neajunsurile din unitatea medicala

Antena3 Antena3,
Managerul spitalului din Ploiesti da vina pe sefii de sectii pentru neajunsurile din unitatea medicala

Managerul spitalului din Ploiesti da vina pe sefii de sectii pentru neajunsurile din spital. Adrian Strambeanu spune ca spitalul nu dispune de medicamente si materiale, pentru ca fiecare sectie trebuie sa. continuă pe Antena3

in spital, ca in ghetou. Sectia de Oftalmologie a Spitalului din Ploiesti arata ca dupa razboi

Sectia de Oftalmologie de la Spitalul din Ploiesti arata ca dupa razboi, dupa ce firma lui Razvan Alexe a abandonat lucrarile dupa doar doua luni. Societatea care trebuia sa se ocupe de reabilitare este.

Managerul Spitalului din Ploiesti, Adrian Strambeanu: Unitatea noastra acopera, uneori cu eforturi foarte mari, dar acopera - necesitatile salilor de operatie

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a negat intr-un comunicat transmis vineri informatiile potrivit carora institutia pe care o conduce ar duce lipsa de materialele necesare desfasurarii interventiilor medicale, precizand ca totul se poate verifica in actele de achizitie, informeaza De Ce News.

Ancheta de la Spitalul de Urgenta Ploiesti. Managerul spitalului, despre imagini cu o batrana legata de pat: Sunt mpotriva practicilor inumane

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti afirma ca niciodata nu a pretins ca serviciile oferite de spitalul pe care il conduce sunt perfecte si cere public scuze pacientilor pentru lipsa de umanitate cu care sunt tratati, insa spune ca imaginea de lumea a treia creata spitalului este falsa, informeaza Mediafax. Ancheta a fost declansata dupa ce chirurgul Dan Oprea a acuzat lipsa de implicare a autoritatilor, lipsa dotarilor si mai ales a medicamentelor, spunand ca Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti este umilit, abandonat de toti si ca, desi in spital s-au abordat tehnici chirurgicale de nivel universitar, la nivelul unitatii sanitare nu se aloca fonduri, bisturiele electrice de unica folosinta sunt folosite de zeci de ori, iar alte dotari sunt de pe vremea lui Pazvante.

Banii spitalului GROAZEI din Ploiesti, in conturile familiei Cosma

Firma care a castigat licitatia pentru izolarea termica a cladirii Spitalului Judetean din Ploiesti este apropiata familiei lui Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova. De altfel, firma este.

Averile sefilor de la spitalul Judetean din Ploiesti, tinute la secret

Averile managerilor si sefilor de sectii de la spitalul Judetean din Ploiesti, care ar trebui sa fie publice, sunt tinute la secret. Pe site-ul institutiei, toate linkurile cu declaratiile de avere ale.

Primele sanctiuni la Spitalul de Urgenta din Ploiesti.

Consiliul Judetean Prahova analizeaza demiterea directorului Spitalului Judetean Ploiesti, dupa ce, saptamana trecuta, un medic chirurg a aratat in presa mai multe nereguli. Chirurgul Dan Oprea a scris, saptamana trecuta, un mail unei redactii din Prahova, in care a aratat neregulile din spital. Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta. 22 de medici din acest spital il sustin pe medicul care a initiat protestul. Medicul a declarat pentru B1TV ca a scris acea scrisoare dupa ce in presa locala .

Seful Spitalului din Tecuci, reclamat

Peste 100 de angajati ai spitalului din Tecuci au depus plangeri impotriva conducerii spitalului din Tecuci, iar ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a decis sa trimita un corp de control pentru a verifica situatia.

Pacienti legati de pat, nehraniti si neschimbati. Ce se intampla in spitalul GROAZEI din Ploiesti

O asistenta care a lucrat in spitalul groazei din Ploiesti face noi dezvaluiri. Femeia a povestit pentru Antena 3 cum sunt tratati pacientii in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Potrivit acesteia,.

Arafat, in control la Spitalul de Urgenta din Ploiesti.

Secretarul de stat Raed Arafat a inceput, luni, verificarile la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, transmite Mediafax. Citeste si: Ministerul Sanatatii, ancheta la SJU Ploiesti Echipa de control a Ministerului Sanatatii, condusa de secretarul de stat Raed Arafat, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti in jurul orei 10. 00 si a inceput pregatirea echipelor care vor analiza situatia reclamata de medicul Dan Oprea, dar si rezultatul verificarilor facute pana acum la nivel .

Afaceri DUBIOASE la SPITALUL GROAZEI din Ploiesti

Scandalul de la spitalul din Ploiesti s-a extins si asupra familiei presedintelui Consiliului Judetean. Firma care a castigat licitatia pentru reparatiile la aceasta unitate, care are un singur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )