Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mai sunt necesare 10 milioane de euro pentru finalizarea canalizarii din Prejmer

Adevărul Adevărul,
Mai sunt necesare 10 milioane de euro pentru finalizarea canalizarii din Prejmer

Primaria Prejmer mai are nevoie de 10 milioane de euro pentru a finaliza o investitie de importanta foarte mare nu doar pentru comuna, ci pentru inteaga zona. continuă pe Adevărul

Institutul Cantacuzino are statut de interes strategic si va primi 10 milioane euro pentru plata datoriilor

Guvernul a avizat miercuri, prin ordonanta de urgenta, procedura de acordare pentru Institutul Cantacuzino a statutului de institutie publica de interes strategic, informeaza Mediafax. Acest lucru va permite.

Institutul Cantacuzino are statutul de interes strategic si va primi 10 milioane euro de la Guvern

Guvernul va acorda Institutului Cantacuzino statutul de institutie publica de interes strategic, care va permite inclusiv alocarea a 10 milioane de euro pentru plata datoriilor catre stat si furnizori.

Guvernul a decis: Institutul Cantacuzino are statut de interes strategic si va primi 10 milioane euro

Guvernul a avizat, prin ordonanta de urgenta, procedura de acordare pentru Institutul Cantacuzino a statutului de institutie publica de interes strategic, care va permite inclusiv alocarea, din Fondul de rezerva bugetara, a 10 milioane de euro pentru plata datoriilor catre stat si furnizori.

Designul unui proiect estimat la 10 milioane de euro cu salina artificiala si SPA, in finala World Architecture Festival

Baile Figa, complexul balnear de langa Beclean, se pregateste sa se extinda cu un centru ce va adaposti un SPA cu tratamente de infrumusetare si medicale, precum si o salina artificiala. Designul proiectului, care este estimat la 10 milioane de euro, a fost acceptat in finala World Architecture Festival, cel mai important eveniment dedicat arhitecturii.

FOTO Campus scolar de peste 10 milioane de euro, construit pana la sfarsitul anului

Unul dintre cele mai modern campusuri scolare din Romania, se ridica la Oradea. Sali de clasa, laboratoare, cabinete, o sala de lectura cu biblioteca, o sala de sport, un internat cu 300 de locuri si o cantina toate vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an, valoarea investitiei fiind de peste 10 milioane de euro.

CFR a semnat un contract de 3,44 milioane lei pentru executia unui pod rutier

Compania Nationala de Cai Ferate CFR- SA si Asocierea formata din S. Prodial SRL - SC Metabet CF SA Pitesti au semnat un contract de 3,44 milioane lei pentru executia unui pod rutier.

Rompetrol Rafinare a investit 11 milioane dolari pentru protectia mediului

Rompetrol Rafinare RRC) a anuntat ieri finalizarea unei investitii de 11 milioane dolari, pentru reducerea continutului de pulberi emise in atmosfera.

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

Roberto Firmino a semnat cu Liverpool. Cormoranii au platit peste 30 de milioane de euro pentru jucatorul brazilian

Liverpool a anuntat oficial transferul brazilianului Roberto Firmino, de la Hoffenheim, pentru aproximativ 40 de milioane de euro. Cumparat in 2010 de la Figueirense, Firmino a costat 4 milioane de euro si a impresion.

JEREMIE a atras inca 100 milioane de euro pentru credite cu dobanda subventionata

Romania a suplimentat cu 50 milioane de euro resursele disponibile pentru credite cu subventie de dobanda si preluarea partiala a riscului, accesibile prin intermediul programului JEREMIE, astfel considerand si cofinantarea acordata de banci, IMM-urile vor putea accesa credite de investitii si capital de lucru de inca 100 de milioane de Euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )