Libnet.ro
UNICEF

10:45

Manchester United produce surpriza la Paris

Online Sport Online Sport,
Manchester United produce surpriza la Paris

La 19 luni distanta de la precedenta vizita pe Parc des Princes, echipa Manchester United a invins-o din nou pe Paris Saint-Germain de aceasta data si cu Neymar in teren. continuă pe Online Sport

PSG Manchester United, socul primei runde in Champions League

Parc des Princes din Paris gazduieste, marti seara, unul dintre cele mai tari dueluri ale serii in prima etapa a Champions League, meciul PSG Manchester United.

incepe un nou sezon din Champions League: PSG vs Manchester United, capul de afis al zilei

Noul sezon al Champions League debuteaza cu o intarziere de cateva saptamani bune fata de ceea ce stiam, pandemia de coronavirus fiind vinovata de aceasta schimbare. inca din prima zi a competitiei sezonul 2020-2021) vom avea parte de un meci cu un afis impresionant: PSG vs Manchester United.

Manchester United dezlantuita la Newcastle. Trei goluri in ultimele zece minute

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a castigat pe St. JamesPark cu un categoric 4-1, desi realitatea din teren nu a aratat chiar atat de favorabil pentru Manchester United.

VIDEO Le place Parisul: Manchester United, inca o victorie pe terenul lui PSG

Acum doua editii, PSG parasea Champions League dupa o dubla eliminatorie cu United. Nu doar ca nu a fost loc de o razbunare, dar Neymar si compania au cedat din nou in fata formatiei din Manchester. Duelul a fost castigat de britanici, scor 2-1, intr-o disputa contand pentru Grupa H din C1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )