Libnet.ro
UNICEF

19:15

Manchester United urca pe loc de Champions League dupa a patra victorie consecutiva

Online Sport Online Sport,
Manchester United urca pe loc de Champions League dupa a patra victorie consecutiva

Manchester United urca pe loc de Champions League dupa a patra victorie consecutiva. continuă pe Online Sport

Champions League: Borussia Dortmund s-a calificat in optimi Radu Dragusin a debutat pentru Juventus (Rezultatele serii)

Borussia Dortmund s-a calificat in optimile Champions League, dupa ce a remizat acasa, scor 1-1, cu Lazio. Tot miercuri, Radu Dragusin a debutat pentru Juventus 3-0 vs Dinamo Kiev, echipa antrenata de Mircea Lucescu), Olivier Giroud Chelsea) a inscris de patru ori impotriva Sevillei, in timp ce PSG s-a impus pe terenul celor de la Manchester United 3-1).

Champions League: Manchester United vs PSG, derbiul zilei (Programul televizarilor)

Miercuri au loc ultimele opt meciuri din etapa a V-a a fazei grupelor din Champions League, iar derbiul serii va fi cel dintre Manchester United si PSG. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

Neymar face declaratia zilei: Stie unde va juca Messi anul viitor

PSG a facut un pas important spre calificarea in optimile Champions League, dupa ce s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Manchester United. Neymar a fost unul dintre cei mai buni de pe teren si a facut si declaratia zilei: stie unde va juca Lionel Messi anul viitor.

VIDEO Victorii pentru Manchester City si Manchester United Rivalele sunt vecine in clasament

Formatiile Manchester City si Manchester United au obtinut, sambata, cate trei puncte in Premier League, dupa ce s-au impus in fata echipelor Fulham, respectiv West Ham United.

FOTO Radu Dragusin, debutul in Champions League la 18 ani si asemanarea cu Virgil Van Dijk

Pe 3 februarie va implini 19 ani, dar si-a facut deja debutul in Champions League si nu oriunde, in tricoul lui Juventus. Radu Dragusin a fost laudat de presa sportiva din Italia dupa evolutia din meciul cu Dinamo Kiev. Are 1. 91 metri si este asemanat cu Van Dijk de la Liverpool.

Ce spune Zinedine Zidane despre demisie dupa esecul Realului (0-2) cu Sahtior Donetk

Real Madrid si-a complicat soarta calificarii in optimile Champions League dupa ce a pierdut 0-2) meciul disputat la Kiev cu Sahtior. Zinedine Zidane a vorbit dupa confruntare despre situatia in care se gasesc albii si a fost atins si subiectul demisiei.

Liverpool si Porto ajung in optimile Champions League

In urma rezultatelor inregistrate, marti seara, in etapa a 5-a din Champions League, alte doua echipe s-au calificat in faza urmatoare a competitiei.

Champions League: Inter ramane in cursa pentru optimi (3-2 vs Monchengladbach) Rezultatele serii

Inter Milano a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-2, pe Borussia Monchengladbach, in etapa a cincea a Grupei B din Champions League. in urma acestui rezultat, Inter mai spera la calificarea in faza optimilor. De altfel, toate echipele din aceasta grupa pastreaza sanse de calificare, inaintea ultimei etape.

Ce spune Mircea Lucescu dupa 0-3 cu Juventus - Cine e de vina pentru infrangere

Dinamo Kiev a ramas la cota un singur punct acumulat in actuala editie a Champions League, formatia din Ucraina fiind invinsa, scor 3-0, de Juventus la Torino. La finalul partidei, Mircea Lucescu a vorbit despre motivul care a dus la infrangerea echipei sale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )