Libnet.ro
UNICEF

10:15

Manifestatii in Franta pentru ridicarea starii de urgenta

România Liberă România Liberă,
Manifestatii in Franta pentru ridicarea starii de urgenta

Mai multe manifestatii au avut loc azi in Franta pentru ridicarea starii de urgenta instaurata dupa atentatele din noiembrie, masura calificata drept draconica, ineficace si care amplifica teama, relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Manifestatii in Franta pentru ridicarea starii de urgenta. Francezii consider aceasta masura ineficienta

Mai multe manifestatii au avut loc azi in Franta pentru ridicarea starii de urgenta instaurata dupa atentatele din noiembrie, masura calificata drept draconica, ineficace si care amplifica teama, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

STS, despre achizitia de energie electrica in valoare de peste 17,3 milioane de euro: Achizitia s-a derulat in asociere cu mai multe autoritati, printre care SRI, SIE si ANAF

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis miercuri, la solicitarea HotNews. ro, explicatii legate de atribuirea catre firma Tinmar Energy a unui contract de achizitie de energie electrica pentru o perioada de 14 luni, la o valoare foarte mare, de peste 17,3 milioane de euro. STS a precizat ca achizitia a fost derulata in asociere cu mai multe autoritati din STS, SRI, SIE, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane, Administratia Nationala a Penitenciarelor, Serviciul de Protectie si Paza, Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor, Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, pentru asigurarea energiei electrice necesara institutiilor participante la asociere pentru toate locurile de consum situate in intreaga tara.

Masajul vaginal, cursurile de antrenament sexual care castiga tot mai multe adepte: cum se desfasoara o astfel de sesiune VIDEO

In dorinta de a-si imbuntati viata sexuala si de a ajunge mai usor la orgasm, tot mai multe femei din SUA si Marea Britanie platesc bani buni pentru orele de masaj vaginal.

Mai multe zone din Bucuresti si alte doua judete, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, temporar fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Anunt de la meteo: Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata o avertizare cod galben de vant valabila in mai multe judete din tara, inclusiv Municipiul Bucuresti. Pana la 22:00, in.

Clanul Corduneanu, mangaiat pe crestet de judecatori. Mai multe achitari in cel mai mare dosar de crima organizata din tara. Costel Corduneanu: 8 ani

Tribunalul Maramures a decis in cursul zilei de astazi ca mai multi membri ai clanului interlop Corduneanu sa fie condamnati la pedepse cu executare, fiind insa si mai multe achitari.

Germanii cumpara tot mai multe automobile electrice

Germanii cumpara tot mai multe automobile cu propulsie alternativa consumului de hidrocarburi, cu toate ca cifrele raman mici in comparatie cu totalul celor de 45,1 milioane de autoturisme cate circula pe drumurile din aceasta tara, transmite DPA.

Romanii afirma ca lucreaza mai multe ore suplimentare decat angajatii din alte tari

Romanii considera ca este mai dificil acum decat in urma cu trei ani sa gestioneze echilibrul dintre viata personala si cea profesionala. De asemenea, lucreaza mai multe ore suplimentare decat angajatii din alte tari si beneficiaza de flexibilitate la.

Municipiul Braila a intrat in curatenie generala. Operatiunile se vor desfasura pe mai multe paliere si vor dura pana spre sfarsitul lunii aprilie

Primaria Braila a demarat, inca de la inceputul lunii martie, curatenia de primavara in municipiu. Operatiunile sunt prevazute sa dureze pana pe 22 aprilie si vor viza atat spatiile dintre blocuri cat si marile bulevarde, parcurile si locurile de joaca pentru copii.

Un obsedat sexual care a agresat mai multe minore a fost lasat in libertate

Judecatoria Galati considera ca un galatean judecat pentru coruptie sexuala si viol nu prezinta pericol social, astfel ca l-au plasat doar sub control judiciar. Nelu Jurca urmarea minori in parcuri sau in zonele de joaca din vecinatatea blocurilor si, profitand de lipsa de supraveghere a unora dintre acestia, ii aborda si ii obliga sa il satisfaca sexual.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )