Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marcel Ciolacu: Dupa Paste, toti parlamentarii ar trebui sa vina la serviciu. Legea vaccinarii obligatorii va trece curand

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Dupa Paste, toti parlamentarii ar trebui sa vina la serviciu. Legea vaccinarii obligatorii va trece curand

Marcel Ciolacu sustine ca solicita revenirea parlamentarilor la serviciu, dupa Paste, cu respectarea conditiilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, chiar daca se prelungeste starea de urgenta. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Dupa Paste, toti parlamentarii ar trebui sa vina la serviciu

Liderul interimar PSDMarcel Ciolacua declarat vineri, la DcNews, ca parlamentarii ar trebui sa revina la serviciu dupa Paste, cu respectarea conditiilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, chiar daca se prelungeste starea de urgenta. Potrivit acestuia, una din legile care trebuie votata urgent estelegeavaccinarii .

Marcel Ciolacu, replica la acuzatiile formulate de Florin Roman: Opriti-va, neispravitilor! Lasati politica si faceti odata ceva pentru oameni! Testati-i si reporniti economia

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o replica dura dupa ce liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a acuzat ca nivelul redus de testare din Romania se explica prin faptul ca baronii PSD nu au alocat ba.

Marcel Ciolacu, atac fara precedent la adresa lui Florin Roman: Mor oameni, neispravitule, pentru ca PNL este incompetent si nu face nimic!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, si liderul deputatilor PNL, Florin Roman au avut miercuri un schimb de replici foarte dur pe seama testarilor pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Dupa o prima acuzatie a lui Roman, liderul PSD a venit cu un atac fara precedent la adresa alesului liberal.

Marcel Ciolacu anunta cand ar urma PSD sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban

Guvernul Orban s-ar putea confrunta cu o motiune de cenzura depusa de PSD. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avertizat Cabinetul Orban ca social-democratii ar putea sa faca acest pas dupa incetarea starii de urgenta.

Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul ne anunta ca am ajuns la fundul sacului, inainte de a fi dat stimulente pentru salvarea companiilor si a locurilor de munca

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a acuzat Guvernul Orban ca vorbeste despre lipsa fondurilor bugetare, inainte de a fi dat stimulente pentru salvarea companiilor si a locurilor de munca, inainte ca.

Marcel Ciolacu sustine ca Guvernul ne anunta ca am ajuns la fundul sacului

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, intreaba Guvernul, vineri, intr-o postare pe Facebook, ce a facut cu banii, acuzand ca s-au cheltuit 12 milioane de lei, inainte ca Guvernul sa fi dat macar un singur 1 leu pentru stimularea economiei si pentru protejarea populatiei vulnerabile in contextul pandemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu: Guvernul ne anunta ca am ajuns la fundul sacului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a adresat o serie de intrebari Guvernului condus de Ludovic Orban, printr-o postare pe Facebook, cu privire la situatia economica a Romaniei.

Marcel Ciolacu a declarat ca PNL nu mai exista, s-a intors PDL cu austeritatea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca PNL nu mai exista, s-a intors PDL cu austeritatea si a afirmat ca bagarea fortata a Romaniei in somaj nu este o solutie.

Marcel Ciolacu: PNL nu mai exista. S-a intors PDL cu austeritatea!

Marcel Ciolacu critica dur guvernarea PNL si modul in care actioneaza in plina pandemie coronavirus. Liderul PSD sustine ca PNL nu mai exista, iar PDL s-a intors cu austeritatea.

Florin Roman acuza PSD ca in mod intentionat nu investeste in aparatura de testare pe plan local. Cum a reactionat Marcel Ciolacu, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a acuzat presedintii de consilii judetene din PSD ca isi administreaza defectuos regiunile in lupta cu pandemia de COVID-19. in replica, Marcel Ciolacu, seful interimar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3129 seconds )