Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marcel Ciolacu: Minciuni, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu: Minciuni, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis miercuri ca prioritatile viitorului Guvern de dreapta raman . continuă pe România Liberă

CIOLACU, DESPRE PROGRAMUL DE GUVERNARE: Minciuni, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, critica programul de guvernare al coalitiei PNL-USR PLUS-UDMR. Acesta sustine ca, potrivit documentului, prioritatile dreptei sunt austeritatea si profiturile pentru clientela de partid, relateaza Digi24.

Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare al Cabinetului Citu: Austeritate, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

Marcel Ciolacu a criticat programul de guvernare cu care liberalul Florin Citu s-a dus in Parlament. Liderul social-democratilor a spus ca Dreapta politica pregateste masuri de austeritate, isi ignora total.

Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca programul de guvernare al noului guvern Citu arata adevarata fata a celor care conduc Romania.

Marcel Ciolacu: PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta ca il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

PSD a votat impotriva Guvernului Citu, a subliniat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii social-democrate, care sustine ca Romania nu mai poate suporta o noua guvernare de tip CDR. Marcel Ciolacu:.

MARCEL CIOLACU: Cele trei partide de dreapta il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cele trei partide de dreapta din coalitia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei.

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: O sa am o discutie lamuritoare cu Dan Tudorache, daca doreste sa intre in Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca azi va avea o discutie lamuritoare cu Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, daca acesta doreste sa intre sau nu in Parlament, avand in vedere ca este urmarit penal.

MARCEL CIOLACU: Sunt anumite probleme cu constituirea Parlamentului

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica seara, ca ar fi o problema cu constituirea Parlamentului dupa ce grupul minoritatilor se afla in izolare deoarece un reprezentant al acestuia a fost confirmat cu Covid-19 si sunt si alti parlamentari in izolare, dar si ca reprezentantii minoritatilor nationale s-au intalnit cu Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa investirea Guvernului Citu. Ciolaniada Dreptei Rapace, gata sa fure tot in regim de urgenta

Marcel Ciolacu a transmis, miercuri seara, un nou atac la adresa Guvernului Citu, chiar in timp ce ministrii din noul Executiv depuneau juramantul la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciodata un astfel de guvern. Sunteti o rusine nationala Cred ca pana si mocheta din birou v-au ales-o ei, domnule Citu (VIDEO)

Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul Citu, a anuntat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii, care a catalogat drept o rusine nationala cabinetul propus de PNL, USR-PLUS si UDMR. Marcel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )