Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marcel Gentoiu, geamantanul vorbitor din Gara de Nord care te atentioneaza cu privire la furturile de bagaje

Antena3 Antena3,
Marcel Gentoiu, geamantanul vorbitor din Gara de Nord care te atentioneaza cu privire la furturile de bagaje

Politia Romana a trimis un geamantan vorbitor in gari sa le spuna oamenilor ca trebuie sa aiba grija de bagajele lor. Personajul inventat de politisti are si un nume: Marcel Gentoiu. El transmite mesaje. continuă pe Antena3

VIDEO Campanie inedita a Politiei Romane: Marcel Gentoiu, geamantanul vorbitor care le spune calatorilor sa aiba grija de bagaje

In cursul zilei de astazi, in incinta Garii de Nord - Bucuresti, Politia Romana lanseaza campania de prevenire a furturilor de bagaje, din trenuri si din gari, informeaza un comunicat de presa al politiei.

Campanie a Politiei Romane: Marcel Gentoiu, un gemantan vorbitor, le spune calatorilor cum sa aiba grija de bagaje (VIDEO)

Politia Romana a lansat, sambata, in incinta Garii de Nord, o campanie de prevenire a furturilor de bagaje, din trenuri si din gari, denumita Marcel Gentoiu, informeaza Mediafax. in centrul evenimentului.

VIDEO. Marcel Gentoiu are grija de calatorii care merg cu trenul

Calatorii care merg cu trenul vor fi preveniti, de acum inainte, de Marcel Gentoiu, un geamantan vorbaret, sa aiba grija de bagajele lor pentru a nu fi furate, in cadrul unei campanii demarate de Politia Romana, relateaza Agerpres.

Critici la adresa familiei regale din Arabia Saudita. Care este motivul

Un membru al familiei regale din Arabia Saudita a fost criticat, dupa ce le-a promis autoturisme de lux pilotilor avioanelor de vanatoare care bombardeaza pozitii ale insurgentilor din Yemen, informeaza BBC News online, conform Mediafax.

LeTV 1 Pro este smartphone-ul din aluminiu pe care nu stiai ca ti-l doresti cu ardoare

Era doar o chestiune de timp pana cand producatori necunoscuti, precum LeTV realizau smartphone-uri fascinant de atragatore, precum LeTV 1 Pro. Este incredibil de usor sa depistezi similaritati intre noul LeTV 1 Pro si un iPhone 6 sau HTC One. Ma fascineaza insa altceva. Rezultatul final nu e o clona, este spectaculos el insusi. Prin [] LeTV 1 Pro este smartphone-ul din aluminiu pe care nu stiai ca ti-l doresti cu ardoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Schneider Electric: Problemele din sistemul universitar care vin pe masa noastra s-au transformat in investitii personale

Este nevoie sa investesti masiv intr-un nou absolvent pentru a livra la nivelul asteptat. Aceasta este declaratia cu care un director de recrutare critica universitatile din Romania, in conditiile in care problemele din sistemul educational.

Canada deschide portile pentru romani din 2016: Cei care au avut vize in ultimii zece ani vor merge fara restrictii in Canada (VIDEO)

Romanii scapa de vizele pentru Canada din 2016, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta, citat de B1TV. Astfel, de anul viitor, romanii care au avut in ultimii zece ani vize pentru Canada sau pentru Statele Unite,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )