Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campanie a Politiei Romane: Marcel Gentoiu, un gemantan vorbitor, le spune calatorilor cum sa aiba grija de bagaje (VIDEO)

B1 B1,
Campanie a Politiei Romane: Marcel Gentoiu, un gemantan vorbitor, le spune calatorilor cum sa aiba grija de bagaje (VIDEO)

Politia Romana a lansat, sambata, in incinta Garii de Nord, o campanie de prevenire a furturilor de bagaje, din trenuri si din gari, denumita Marcel Gentoiu, informeaza Mediafax. in centrul evenimentului. continuă pe B1

VIDEO Campanie inedita a Politiei Romane: Marcel Gentoiu, geamantanul vorbitor care le spune calatorilor sa aiba grija de bagaje

In cursul zilei de astazi, in incinta Garii de Nord - Bucuresti, Politia Romana lanseaza campania de prevenire a furturilor de bagaje, din trenuri si din gari, informeaza un comunicat de presa al politiei.

Marcel Gentoiu, geamantanul vorbitor din Gara de Nord care te atentioneaza cu privire la furturile de bagaje

Politia Romana a trimis un geamantan vorbitor in gari sa le spuna oamenilor ca trebuie sa aiba grija de bagajele lor. Personajul inventat de politisti are si un nume: Marcel Gentoiu. El transmite mesaje.

VIDEO. Marcel Gentoiu are grija de calatorii care merg cu trenul

Calatorii care merg cu trenul vor fi preveniti, de acum inainte, de Marcel Gentoiu, un geamantan vorbaret, sa aiba grija de bagajele lor pentru a nu fi furate, in cadrul unei campanii demarate de Politia Romana, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )