Libnet.ro
UNICEF

16:15

Marcel Pavel, clipe de GROAZA in Timisoara! Care este starea artistului dupa URGIA din vestul tarii

B1 B1,
Marcel Pavel, clipe de GROAZA in Timisoara! Care este starea artistului dupa URGIA din vestul tarii

Urgia care a avut loc, duminica, in vestul tarii, a facut mai multe, bilantul ajungand la 8 morti si 137 de raniti. Marcel Pavel s-a aflat in acest weekend la Timisoara si a. continuă pe B1

Ironia sortii! Ce scria pe poarta de intrare in Timisoara, care s-a prabusit peste masina unui tanar

Furtuna a facut mai multe victime la Timisoara, duminica dupa-amiaza. Una dintre victime, un tanar de 24 de ani, a sfarsit strivit in propria masina, dupa ce poarta instalata la intrarea.

Care este greseala pe care aceste fotografii o au in comun? Stii sa rezolvi problema?

Varsta creierului tau este un termen relativ. La fel ca varsta sufletului, varsta creierului ar putea sa nu fie aceeasi ca varsta biologica. De aceea, te provocam sa iti dai seama ce este in neregula cu imaginile de.

O adolescenta din Germania risca sa fi condamnata la moarte in Irak. Care este motivul

O adolescenta din Gremania care a fugit de acasa pentru a se alatura organizatiei teroriste ISIS, ar putea fi condamnta la moarte, avertizeaza premierul irakian. Potrivit Daily Mail, Linda Wenzel a fost scoasa.

Recitalul pe care tenorul Jonas Kaufmann trebuia sa il sustina, duminica, in cadrul Fesivalului Enescu, anulat. Care este motivul

Tenorul Jonas Kaufmann, care trebuia sa sustina un recital in cadrul Festivalului George Enescu, duminica, isi reprogrameaza aparitia pentru o editie viitoare, din motive de sanatate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )