Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marcel Vela: Pintea a refuzat transportul la Spitalul Penitenciar

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Pintea a refuzat transportul la Spitalul Penitenciar

Ministrul Afacerilor Interne a declarat la Realitatea Plus ca fostului ministru al Sanatatii i s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar din Mioveni, insa Sorina Pintea a refuzat transferul. De asemenea Marcel Vela a spus ca s-a luat masura de a-i fi asigurata asistenta medicala permanenta. continuă pe Antena3

Marcel Vela spune ca Pintea a refuzat transferul la Spitalul Penitenciar Mioveni

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca Sorinei Pintea, aflata in arest preventiv la Arestul Central al Politiei, i s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar din Mioveni, insa aceasta nu a acceptat, asa ca s-a luat masura de a-i fi asigurata asistenta medicala permanenta, relateaza Agerpres.

Marcel Vela, despre Sorina Pintea: I s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar a refuzat

Sorinei Pintea i s-a propus sa fie transferata in Spitalul Penitenciar din Mioveni insa a refuzat acest lucru, a anuntat, miercuri, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela. in aceste.

Marcel Vela a dispus verificarea modului in care au actionat politistii care au transportat-o pe Sorina Pintea la spital

Ministrul interimar de interne, Marcel Vela, a declarat miercuri ca a dispus verificari privind modul in care s-a desfasurat transportul Sorinei Pintea din Arestul Central la clinica Ministerului Afacerilor de Interne.

Marcel Vela anunta control privind modul de interventie a politistilor in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat miercuri ca a dispus un control privind modul in care au actionat politistii in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital, precum si privind eliberarea documentelor medicale.

Marcel Vela: Am dispus sefului Politiei Romane sa faca o verificare a modului in care s-a actionat in cazul Sorinei Pintea(VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat miercuri ca a solicitat sefului Politiei Romane sa faca verificari cu privire la felul in care a fost tratata Sorina Pintea la transferul din Arestul.

Serban Nicolae si Teodor Melescanu i-au luat apararea lui Pintea in timpul audierii lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va semna un ordin prin care sa reglementeze situatiile privind transportarea unor persoane care sunt bolnave, dar in acelasi timp se afla sub masuri preventive. El a explicat ca astfel medicul de la centrul de detentie va stabili si va comunica celor care escorteaza o persoana daca sunt afectiuni care impun anumite conditii de transport.

Ar putea fi schimbata legea privind transportul detinutilor la spital. Marcel Vela: Cel care decide modalitatea de deplasare sa fie medicul (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, propune revizuirea ordinului de ministru care reglementeaza modalitatea de transport al unui detinut catre o unitate medicala. Declaratia a fost facuta ca raspuns o.

Victor Costache, despre cazul Sorina Pintea: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile

Victor Costache, ministrul interimar de al Sanatatii, a anuntat ca va discuta cu Marcel Vela, colegul sau de la Interne, astfel incat sa fie adaptate procedurile, pentru ca nu putem incatusa.

Marcel Vela, despre migranti: Migrantii nu au tinta Romania. Suntem o tara de tranzit, ei doresc sa ajunga in alte parti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut joi, la finalul audierilor din comisiile parlamentare,precizari despre criza migrantilor de la granita dintre Turcia si Grecia. Vela a precizat ca.

Marcel Vela acuza Primaria Capitalei ca a permis o adunare neautorizata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, joi, ca spectacolul sindical-mediatic-patriotic de m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )