Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela vrea sa schimbe numele Politiei Romane pentru a nu mai intra pe acelasi palier cu Politia Locala

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela vrea sa schimbe numele Politiei Romane pentru a nu mai intra pe acelasi palier cu Politia Locala

Marcel Vela isi doreste sa schimbe numele Politiei Romane in Politie Nationala pentru a exista o diferentiere de Politia Locala, astfel incat sa nu mai fie suprapuse atributiile agentilor. Vreau rebranduirea, a spus ministrul de Interne, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Gluma sau avertisment? Mesajul Politiei Romane pentru cei care exploateaza sexual tinere: Cum iti suna termenul de loverboy in puscarie?

Politia Romana a anuntat, pe pagina de Facebook, ca a destructurat o retea care activa in Romania si in Marea Britanie exploatand fete prin metoda loverboy. Mesajul postat pe reteaua de socializare a institutiei se doreste a fi un avertisment pentru acest tip de Don Juan, dar se incheie cu un comentariu cel putin deplasat.

Politia Romana, la un pas de marea rebranduire. Cum vrea Marcel Vela sa-i schimbe numele

Ministrul de Interne, Marcel Vela, isi doreste sa schimbe numele Politiei Romane in Politia Nationala, precizand ca este vorba despre o rebranduire.

Ministrul de Interne vrea sa schimbe imaginea Politiei: Trebuie sa clarificam o delimitare clara intre Politia Locala si Politia Romana (VIDEO)

Noul ministru al Internelor, Marcel Vela, vrea sa schimbe imaginea Politiei Romane. Prima masura va fi schimbarea denumirii politiei. Vreau rebranduirea Politiei Nationale, care acum se numeste Politia.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: Politistii si sindicatele si-au facut legi favorabile in ceea ce priveste sanctiunile disciplinare

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, luni, ca politistii si-au facut legi favorabile la nivel de actiuni disciplinare, motiv pentru care daca au trecut sase luni de la o fapta, aceasta se.

MARCEL VELA: Politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca de-a lungul timpului politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile, iar daca au trecut sase luni de la o fapta disciplinara ea se claseaza. Vela sustine ca nu este posibil ca oamenii care trebuie sa aplice legea sa se protejeze cu alte legi favorabile.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, dupa incidentul de la Harghita: Jandarmeria nu are tranchilizante

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca dupa incidentul de la Harghita a aflat ca Jandarmeria nu are tranchilizante pentru a interveni in astfel de situatii, chiar daca are arme, noteaza Agerpres.

Toate firmele de deratizare din tara vor fi verificate. Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a luat aceasta decizie dupa tragedia din Timisoara

Toate societatile de deratizare din tara vor fi verificate, potrivit dispozitiilor date de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, in urma tragediei din Timisoara, unde trei persoane au fost gasite fara.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, in cazul ursului ranitin Harghita:Am constatat ca nu sunt respectate proceduri sitrebuie sa verific cauza si tot ce a dus la aceasta situatie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut declaratii in privinta masurilor luate in privinta celor care au actionat in cazul ursului ranit sambata seara in judetul Harghita. Domnul prefect a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )