Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marchesa - scandalul din spatele succesului celui mai purtat brand pe covorul rosu de la Hollywood FOTO

Adevărul Adevărul,
Marchesa - scandalul din spatele succesului celui mai purtat brand pe covorul rosu de la Hollywood FOTO

Despre rochiile Marchesa se stia ca sunt preferatele actritelor din Cetatea Filmului. Brandul trece in prezent prin clipe grele, odata cu scandalul sexual in care este implicat sotul creatoarei si co-fondatoarei casei de moda Georgina Chapman, producatorul de film Harvey Weinstei, cu atat mai mult cu cat s-a aflat ca acesta facea presiuni ca actritele sa poarte creatiile sotiei. continuă pe Adevărul

Secretul bine ascuns din spatele mariajului dintre Stefan Banica si Lavinia Parva. BOALA de care A SUFERIT Lavinia

In urma cu putin timp, Stefan Banica si Lavinia Parva si-au unit destinele pe teritoriul Bulgariei, la Balcic. Cu toate ca au o relatie de mai bine 6 ani, abia acum au decis sa faca pasul. Ce.

VIDEO FOTO Povestile celui mai rau famat cartier marinaresc din Romania, in care crimele si violurile se tineau lant

Marturiile calatorilor straini si ale istoricilor zugravesc cartierul Badalan din orasul Galati ca fiind un loc unde se intalneau toate categoriile societatii. La sfarsitul secolului al XIX-lea, o treime din populatia cartierului avea sifilis,tratamentul medical al bolnavilor fiind o problema ce a declansat chiar si o serie de conflicte diplomatice.

Dupa idila cu Hrebe Jr, Elena Basescu ii da o noua lovitura lui Basescu. Noul iubit a avut o relatie cu nora celui mai mare adversar al sau (FOTO)

Elena Basescu iubeste din nou. Fiica cea mica a fostului presedinte a fost surprinsa de paparazzi, in miez de noapte, cu noul sau iubit. Dar putini stiu cine este noul sau partener. Numele acestuia.

Romanii si alti imigranti din Italia produc anual mai mult decat toata economia Ungariei

Huliti in nenumarate randuri in Italia, romanii au un rol cheie in economia acestei tari. Imigrantii produc anual venituri mai mari ca PIB-ul Ungariei. Potrivit unui studiu care.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )