Libnet.ro
UNICEF

07:30

Marco Giampaolo este noul antrenor al echipei AC Milan

Hotnews Hotnews,
 Marco Giampaolo este noul antrenor al echipei AC Milan

Tehnicianul Marco Giampaolo este noul antrenor al echipei AC Milan, el semnand un contract pe doua sezoane, cu optiune pentru inca unul. La AC Milan, el il inlocuieste pe Gennaro Gattuso. continuă pe Hotnews

Costel Enache este noul antrenor al echipei FC Hermannstadt

FC Hermannstadt va fi pregatita in sezonul viitor de Costel Enache, un antrenor in varsta de 46 de ani. Tehnicianul a semnat un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe inca unul, anunta clubul sibian.

OFICIAL Maurizio Sarri, noul antrenor al echipei Juventus

Antrenorul Maurizio Sarri a parasit echipa Chelsea Londra si a preluat conducerea tehnica a campioanei Italiei, Juventus Torino, informeaza lequipe. fr,.

Ion Tiriac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. A spulberat concurenta

Ion Tiriac a fost ales noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. N-a avut prea multi adversari, dar candidatii au fost spulberati daca e sa ne uitam la numarul de voturi. Cine s-ar putea pune cu prestanta si cu averea afaceristului? Ion Tiriac, noul presedinte al FRT Miercuri, 19 iunie, in cadrul Centrului National de .

Ion Tiriac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Fostul sportiv Ion Tiriac a devenit, astazi, noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, el castigand din primul tur alegerile organizate la Centrul National de Tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )