Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mare atentie! Acestea sunt obiceiurile care iti aduc saracia la usa. Sfaturile date de Mihai Voropchievici

Antena3 Antena3,
Mare atentie! Acestea sunt obiceiurile care iti aduc saracia la usa. Sfaturile date de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievi a vorbit sambata dupa-amiaza la Adevaruri ascunse despre obiceiurile care iti aduc saracia la usa. Numerologul a prezentat lucrurile pe care sa le eviti: -Nu te lamenta. -Sa nu. continuă pe Antena3

Papagalul rebel: clipul viral care iti arata ca si inaripatele se enerveaza

Povestea unui papagal din Australia a facut inconjurul lumii, dupa ce a facut un efort teribil pentru a indeparta tepii de pe marginea unei cladiri. Instalatia menita sa tina pasarile la distanta a fost distrusa. in multe orase din lume, unele cladiri, poduri sau momente au pe partea superioara o instalatie de tepi. Acel sistem .

Tichete de vacanta 2019. Banii nu ajung pentru toti bugetarii. Cine sunt cei care nu mai prind vouchere

Tichetele de vacanta nu vor ajunge in 2019 la toti bugetarii din Romania. Bugetele mai multor localitati din tara nu sunt suficiente pentru vouchere, astfel ca unii angajati de la stat vor trebui sa plece in vacanta pe cheltuiala proprie. Daca in Tagu Jiu se vor da tichetele abia la sfarsitul anului, bugetarii din Rovinari .

Ele sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut!

Celebra revista Forbes a dat publicitatii lista celebritatilor care au avut cele mai mari incasari pe parcursul lui 2018. Iata in continuare care anume sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut! .

Wimbledon: Semifinala care iti taie rasuflarea - Roger Federer vs Rafael Nadal, clasicul tenisului mondial

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din lume, Roger Federer, locul 3 ATP, si Rafael Nadal, locul 2 ATP, se infrunta, vineri, in semfinalele turneului de la Wimbledon. Este prima intalnire intre cei doi pe iarba dupa finala epica din 2008, considerat cel mai mare meci din istoria tenisului.

Telefoane Huawei ieftine: 5 modele bune care iti lasa bani si de shaorma

Sunt o multime de telefoane bune, dar cele mai multe sunt si scumpe. Tocmai de aceea acum am cautat acele telefoane Huawei ieftine. Costa putin, dar isi fac treaba pe care ar trebui s-o faca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )