Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marea Britanie: 621 de noi decese cauzate de Covid-19 in ultimele 24 de ore. in total, au murit 28.131 de persoane

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: 621 de noi decese cauzate de Covid-19 in ultimele 24 de ore. in total, au murit 28.131 de persoane

Marea Britanie a inregistrat in ultimele 24 de ore 621 de decese cauzate de coronavirus, astfel ca totalul a ajuns la 28. 131 de victime ale Covid-19 in Regatul Unit. continuă pe Adevărul

Franta. 166 de decese cauzate de coronavirus in ultimele 24 de ore. Aproape 25.000 de morti in total

Autoritatile franceze au anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 166 de decese cauzate de coronavirus, astfel ca totalul victimelor a ajuns la 24.

Alte 5 decese cauzate de coronavirus, inregistrate in Romania. Bilantul se ridica la 693

Alte 5 decese cauzate de infectarea cu coronavirus au fost raportate miercuri seara. Bilantul inregistrat in Romania se ridica la 693 de morti. Trei dintre persoanele decedate astazi erau seniori cazati intr-un azil de batrani din Bucuresti. O alta victima dintre cele anuntate miercuri seara este un barbat de 40 ani din judetul Calarasi care nu avea probleme medicale grave.

CORONAVIRUS. Alte sase decese cauzate de COVID-19 in Romania. intre acestea si o asistenta medicala de 52 de ani din judetul Neamt. Bilantul total ajunge la 681

Autoritatile anunta, miercuri, alte sase decese cauzate de noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre persoane cu varste curpinse intre 52 si 88 de ani, din judetele Hunedoara, Valcea,.

Romanca intoarsa din Marea Britanie, introdusa ilegal in carantina: Mi se rupe inima ca nu pot ajunge sa-mi vad tatal in ultimele clipe

Anca Robert este o romanca proaspat intoarsa din Marea Britanie. Femeia se plange ca a fost introdusa ilegal in carantina dupa ce a sosit la Bucuresti. Astfel, ea sustine ca autoritatile au incalcat Ordinul 6222020 privind regimul de carantina pentru cei care au conditii sa parcurga respectiva perioada acasa.

CORONAVIRUS |Marea Britanie vrea sa testeze 100.000 de oameni pentru COVID-19, alesi aleatoriu, inainte de ridicarea restrictiilor

Marea Britanie are in vedere testarea pentru COVID-19 a unui grup ales la intamplare, format din 100. 000 de persoane, pentru a avea o imagine mai clara asupra modului de raspandire a virusului, inainte de a lua de.

in cartierele sarace din Marea Britanie se inregistreaza de doua ori mai multe decese din cauza COVID-19 - studii

Noul coronavirus ucide de doua ori mai mult in cartierele defavorizate din Marea Britanie. Numarul deceselor este mai mare in randul populatiei de culoare sau al minoritatilor, acestia fiind mai expusi la virus din cauza meseriilor pe care le au, releva doua studii distincte aparute vineri, scrie AFP.

CORONAVIRUS. Alte 10 decese cauzate de COVID-19 in Romania. Bilantul victimelor ajunge la 705

Grupul de Comunicare Strategica anunta, joi seara, decesul a inca zeceromani infectati cu noul coronavirus, bilantul mortilor de COVID-19 ajungand la 705. Potrivit autortiatilor, ultimele victime.

Coronavirus Romania: 11 noi decese- Cea mai tanara victima - un barbat de 37 de ani Bilantul total ajunge la 755 de decese

Autoritatile au anuntat 11 noi decese, ce amai tanara victima fiind un barbat de 37 de ani din Brasov. Numarul total al persoanelor decedate in Romania de la inceputul pandemiei de coronavirus a ajuns 755 de persoane decedate. Romania are peste 12. 500 de cazuri de COVID-19.

Marea Britanie: Faimosul colegiu Eton vrea sa reduca inegalitatile provocate de epidemia de coronavirus

Faimosul colegiu Eton, unul dintre cel mai prestigioase licee de baieti din Marea Britanie, a anuntat o investitie de 100 de milioane de lire sterline 113 milioane de euro) pe parcursul a cinci ani pentru a ajuta la reducerea inegalitatilor din educatie adancite de pandemia de COVID-19, relateaza sambata AFP.

Bere gratis! O fabrica din Marea Britanie a facut cadou berea ramasa nevanduta

O fabrica de bere din Marea Britanie daruieste gratis clientilor berea ramasa nevanduta odata cu inceperea pandemiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )