Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marea Britanie: Un activist al partidului UKIP este acuzat de afirmatii rasiste dupa ce a scris pe Facebook ca romanii sunt hoti

B1 B1,
Marea Britanie: Un activist al partidului UKIP este acuzat de afirmatii rasiste dupa ce a scris pe Facebook ca romanii sunt hoti

Un activist din cadrul Partidului Independentei Marii Britanii UKIP) este acuzat ca a postat o serie de mesaje cu caracter rasist, catalogand imigrantii romani drept hoti, informeaza Daily Mail. Richard Crouch. continuă pe B1

Activist din Marea Britanie, acuzat de rasism, dupa ce a scris ca romanii sunt hoti

Un activist din cadrul Partidului Independentei Marii Britanii UKIP), Richard Crouch, este acuzat ca a postat o serie de mesaje cu caracter rasist. El a catalogat imigrantii romani drept hoti, motiv pentru care formatiunea xenofoba britanica a lansat o investigatie in acest caz, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax.

Marea Britanie este prima natiune care legalizeaza conceperea copiilor cu trei parinti

Marea Britanie devine prima natiune care legalizeaza tehnica conceperii unui copil cu trei-parinti despre care medicii spun ca poate preveni boli incurabile mostenite, iar criticii se tem ca va duce la.

David Cameron: Marea Britanie va ajuta la instruirea armatei ucrainene. Occidentul trebuie sa impiedice Rusia sa destabilizeze R.Moldova

Premierul britanic David Cameron a declarat, marti, ca Marea Britanie va trimite in urmatoarea luna personal militar in Ucraina, pentru a ajuta la instruirea armatei ucrainene, avertizand ca Moscova va actiona pentru destabilizarea si altor tari daca nu este contracarata, relateaza Reuters.

BBC a vandut cladirea Television Centre unor companii care evitau plata taxelor in Marea Britanie, sustine presedintele Comitetului Conturilor Publice

BBC a vandut cladirea Television Centre unor companii care foloseau structuri de finantare din Luxemburg pentru a evita plata taxelor in Marea Britanie, sustine Margaret Hodge presedintele Comitetului Conturilor.

Marea Britanie exclude posibilitatea de a trimite trupe combatante in Ucraina

Marea Britanie a exclus miercuri posibilitatea de a trimite trupe combatante in Ucraina, precizare care vine la o zi dupa ce a anuntat trimiterea a 75 de consilieri si instructori militari in aceasta tara pentru.

Marea Britanie legalizeaza conceperea copiilor cu trei parinti

Marea Britanie devine prima natiune care legalizeaza conceperea unui copil cu trei parinti, despre care medicii spun ca poate preveni boli incurabile mostenite. Criticii spun ca legalizarea tehnicii va duce la asa-numitii copii programati genetic, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Marea Britanie va trimite 75 de instructori militari in Ucraina

Marea Britanie va trimite 75 de instructori militari in Ucraina, in martie, pentru a oferi asistenta armatei ucrainene, confruntata cu un conflict separatist, a anuntat, marti, premierul David Cameron, relateaza Mediafax.

David Cameron: Marea Britanie va trimite personal militar pentru a pregati armata ucraineana

Marea Britanie va trimite luna viitoare personal militar in Ucraina pentru a ajuta la pregatirea armatei ucrainene, a anuntat marti premierul britanic David Cameron, care a avertizat ca, in absenta unui .

Marea Britanie, sfatuita sa revizuieasca masurile de securitate

Centralele nucleare din Marea Britanie risca sa fie tintele unor atacuri cu drone, in care ar putea fi ucise zeci de mii de persoane, a avertizat un consilier guvernamental, care a criticat autoritatile pentru ca isi tin capul ingropat in nisip, relateaza Daily Express online, citat de Mediafax.

Marea Britanie: Ce pedeapsa a primit romanul care a amenintat cu decapitarea doua eleve

Un roman arestat pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost condamnat la sase saptamani de inchisoare cu suspendare in Marea Britanie si la plata a 200 de lire 270 de euro) daune morale, potrivit Daily Mirror, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )