Libnet.ro
UNICEF

18:46

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, spre indignarea cetatenilor

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie amana inchiderea scolilor, spre indignarea cetatenilor

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, in plina criza a coronavirusului. Decizia premierul Boris Johnson este intens criticata de cetateni, potrivit The Independent. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: UE inchide de marti granitele externe Italia depaseste pragul de 2.000 de morti Spania pregateste rechizitionarea spitalelor private

Numarul cazurilor de coronavirus la nivel mondial a ajuns la aproape 175. 000, peste 7. 000 de oameni murind din cauza Covid-19, potrivit ultimei centralizari de pe platforma Arcgis. Potrivit acesteia, peste 77. 000 de oameni s-au vindecat dupa ce au fost infectati cu Sars-Cov-2. 50 A fost confirmat primul caz de coronavirus din Groenlanda23. 43 Ministrul polonez al Mediului, diagnosticat cu coronavirus23. 30: Ministrul de externe francez a anuntat ca a doua runda de alegeri locale va fi amanata23. 25 NATO isi va reduce principalul exercitiu militar in acest an, Defender-Europe 20, la care urmau sa participe 37. 000 de militari incepand din aprilie pana in mai23. 22 Secretarul brazilian pentru comert extern, care a avut contact cu Trump, a fost testat pozitiv pentru coronavirus23. 17 Marea Britanie amana inchiderea scolilor, spre indignarea cetatenilor22. 58 Ministrul Sanatatii din Turcia a anuntat alte 29 de cazuri22. 37 Tunisia, de asemenea, interzice toate adunarile, inchide unele parcuri si magazine. 13 Egipt a raportat 40 de noi cazuri si doua decese.

Marea Britanie nu va inchide scolile pentru a preveni raspandirerea coronavirusului. Decizia premierului Boris Johnson a starnit un val de proteste

Guvernul Marii Britanii nu se aliniaza statelor care au decis inchiderea scolilor pentru a limita raspandirea noului coronavirus , spre nemultumirea multor britanici. Purtatorul de cuvant al primului ministru .

Coronavirus: De ce Marea Britanie nu inchide scolile ca in alte tari?

Multe tari iau masuri dure pentru a impiedica raspandirea coronavirusului, inclusiv inchiderea scolilor, oprirea adunarilor in masa si restrictii severe de calatorie. Dar Marea Britanie a adoptat masuri de control relativ modeste, scrie BBC.

Ce masuri de limitare a epidemiei va lua Marea Britanie: anuntul facut de Boris Johnson

Premierul britanic a cerut cetatenilor sa renunte la calatoriile care nu sunt urgente si sa evite locurile aglomerate precum barurile si cluburile in contextul cresterii numarului de infectii in Marea Britanie, singura tara europeana care nu a luat pana acum masuri drastice de limitare a epidemiei desi a inregistrat peste 1. 500 de cazuri.

Romani care au vrut sa ajunga in Marea Britanie, avertizati de angajatori ca ar putea sa piarda slujba: Se fac si abuzuri

O tanara din Marea Britanie relateaza cu ce se confrunta romanii care calatoresc spre Romania, dar si cei care vor sa ajunga in Regatul Unit.

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

IN URMATOARELE SAPTAMANI: Marea Britanie va izola persoanele cu varste de peste 70 de ani

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Epidemia va dura pana in primavara anului 2021 si ar putea duce la spitalizarea a aproape 8 milioane de oameni

Un document privind sanatatea publica din Anglia spune ca patru din cinci persoane ar putea contacta virusul COVID-19. Epidemia de coronavirus din Marea Britanie va dura pana in primavara anului viitor si.

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani, pentru a le feri de coronavirus

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei, transmite Reuters.

Trump nu are coronavirus. Presedintele a restrictionat accesul in SUA si pentru Marea Britanie

Rezultatul testarii lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar presedintele a anuntat sambata noi masuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdictiei de calatorie pentru Marea Britanie si Irlanda.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )