Libnet.ro
UNICEF

05:00

Coronavirus: De ce Marea Britanie nu inchide scolile ca in alte tari?

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: De ce Marea Britanie nu inchide scolile ca in alte tari?

Multe tari iau masuri dure pentru a impiedica raspandirea coronavirusului, inclusiv inchiderea scolilor, oprirea adunarilor in masa si restrictii severe de calatorie. Dar Marea Britanie a adoptat masuri de control relativ modeste, scrie BBC. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Decesele s-au dublat in ultimele 24 de ore. Bilantul a atins 1,140 de pacienti diagnosticati si 21 de morti

Marea Britanie traverseaza o perioada de criza din cauza pandemiei de COVID-19. Numai in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 342 de noi imbolnaviri si alte 10 decese. De la izbucnirea.

Coronavirus Marea Britanie: Guvernul se pregateste sa schimbe abordarea in fata propagarii epidemiei

Guvernul britanic condus de Boris Johnson, criticat pentru lentoarea in implementarea unor masuri radicale in fata coronavirusului, se pregateste sa-si revizuiasca abordarea si sa interzica adunarile in masa, in momentul in care numarul deceselor s-a dublat in regat, cu 21 de morti in prezent, scrie AFP.

inca un caz de coronavirus in Bucuresti: Un tanar de 20 de ani, revenit din Marea Britanie. Bilantul la nivel national a ajuns la 82 de infectari

Pacientul 82 cu noul coronavirus este un tanar de 20 de ani din Bucuresti, revenit joi din Marea Britanie. Vineri, el a fost internat la Matei Bals acolo unde a si fost confirmat ca are COVID-19. La.

Marea Britanie. Oficial din Sanatate, infectat cu coronavirus

Coronavirusul a ajuns si la secretarul de Stat pentru Sanatate Publica din Marea Britanie, Nadine Dorries, care a fost depistata pozitiv pentru virusul 2019-nCoV.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Romanii care au vrut sa ajunga in Marea Britanie, avertizati de angajatori ca ar putea fi concediati: Se fac abuzuri

O tanara stabilita in Manchester sustine ca romanii care au vrut sa ajunga in Marea Britanie sunt avertizati de angajatori ca ar putea sa-si piarda slujba.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Ministrul sanatatii a fost testat pozitiv

Ministrul Sanatatii din Marea Britanie, Nadine Dorries, a fost testata pozitiv cu virusul din China. Oficialul a precizat ca, imediat dupa ce a fost informata de rezultatul pozitiv al testului, a luat toate.

Romani care au vrut sa ajunga in Marea Britanie, avertizati de angajatori ca ar putea sa piarda slujba: Se fac si abuzuri

O tanara din Marea Britanie relateaza cu ce se confrunta romanii care calatoresc spre Romania, dar si cei care vor sa ajunga in Regatul Unit.

Pandemia Covid 19. Vesti proaste de la premierul Boris Johnson: Urmeaza ce e mai rau in Marea Britanie

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat joi seara ca pandemia de Covid-19 reprezinta cea mai grava criza de sanatate publica intr-o generatie si a avertizat Marea Britanie ca situatia se va inrautati in urmtoarele saptamani.

VIDEO Deseuri din Marea Britanie, descoperite in Portul Constanta. Ministrul Mediului: Suntem ultimii din Europa la reciclare

Autoritatile au descoperit pana acum 25 de containere cu deseuri sosite din Marea Britanie. Ministrul Mediului a verificat doua dintre aceste containere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )