Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marea Britanie nu va inchide scolile pentru a preveni raspandirerea coronavirusului. Decizia premierului Boris Johnson a starnit un val de proteste

B1 B1,
Marea Britanie nu va inchide scolile pentru a preveni raspandirerea coronavirusului. Decizia premierului Boris Johnson a starnit un val de proteste

Guvernul Marii Britanii nu se aliniaza statelor care au decis inchiderea scolilor pentru a limita raspandirea noului coronavirus , spre nemultumirea multor britanici. Purtatorul de cuvant al primului ministru . continuă pe B1

Coronavirus: De ce Marea Britanie nu inchide scolile ca in alte tari?

Multe tari iau masuri dure pentru a impiedica raspandirea coronavirusului, inclusiv inchiderea scolilor, oprirea adunarilor in masa si restrictii severe de calatorie. Dar Marea Britanie a adoptat masuri de control relativ modeste, scrie BBC.

Mobilizare fara precedent a guvernului german pentru a preveni criza Coronavirusului in economie credite nelimitate, facilitati fiscale, subventii ale somajului tehnic, eventuale nationalizari temporare

Criza declansata de raspandirea rapida a coronavirusului are nebanuite efecte economice si in Germania. Prin urmare, cancelarul Angela Merkel doreste sa se intalneasca cu sindicatele si asociatiile de afaceri, chiar in aceasta seara, anunta televiziunea de stat germana. Guvernul federal vrea sa ajute companiile afectate de criza coronavirusului, cu programe de credit nelimitate. Acest lucru a fost anuntat de ministrul Finantelor, Olaf Scholz, si de ministrul Economiei, Peter Altmaier, in cadrul unei conferinte de presa comune. Ultimul nu exclude nici necesitatea unor eventuale nationalizari.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, spre indignarea cetatenilor

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, in plina criza a coronavirusului. Decizia premierul Boris Johnson este intens criticata de cetateni, potrivit The Independent.

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani, pentru a le feri de coronavirus

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei, transmite Reuters.

Trump nu are coronavirus. Presedintele a restrictionat accesul in SUA si pentru Marea Britanie

Rezultatul testarii lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar presedintele a anuntat sambata noi masuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdictiei de calatorie pentru Marea Britanie si Irlanda.

Ce masuri de limitare a epidemiei va lua Marea Britanie: anuntul facut de Boris Johnson

Premierul britanic a cerut cetatenilor sa renunte la calatoriile care nu sunt urgente si sa evite locurile aglomerate precum barurile si cluburile in contextul cresterii numarului de infectii in Marea Britanie, singura tara europeana care nu a luat pana acum masuri drastice de limitare a epidemiei desi a inregistrat peste 1. 500 de cazuri.

IN URMATOARELE SAPTAMANI: Marea Britanie va izola persoanele cu varste de peste 70 de ani

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Epidemia va dura pana in primavara anului 2021 si ar putea duce la spitalizarea a aproape 8 milioane de oameni

Un document privind sanatatea publica din Anglia spune ca patru din cinci persoane ar putea contacta virusul COVID-19. Epidemia de coronavirus din Marea Britanie va dura pana in primavara anului viitor si.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )