Libnet.ro
UNICEF

14:15

Trump nu are coronavirus. Presedintele a restrictionat accesul in SUA si pentru Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Trump nu are coronavirus. Presedintele a restrictionat accesul in SUA si pentru Marea Britanie

Rezultatul testarii lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar presedintele a anuntat sambata noi masuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdictiei de calatorie pentru Marea Britanie si Irlanda. continuă pe Adevărul

Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ

Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ.

Tom Hanks are Coronavirus. Celine Dion, testata de urgenta!

Temutul Coronavirus incepe sa faca victime si printre marile staruri! Daca Tom Hanks si sotia lui au anuntat ca au fost infectati, Celine Dion a cerut sa fie testata de urgenta! Iata aici detaliile! .

Ce meserie are sotia lui Lucian Mandruta. Motivul pentru care au inceput sa discute planurile de criza

In ultima perioada Lucian Mandruta apare, din ce in ce mai des, in public si a devenit un adavarat formator de opinie. Cu o activitate intensa pe retele de socializare, Lucian Mandruta reuseste de fiecare data sa surprinda, atat prin parerile sale pe marginea subiectelor de interes general, dar si prin dezvaluirile facute. Ce meserie .

UE critica SUA pentru decizia unilaterala privind restrictiile de calatorie: Este o criza globala, nu este limitata la vreun continent

Liderii europeni au reactionat la interdictia de calatorie impusa de Statele Unite unui numar mare de tari UE, reclamand caracterul unilateral al deciziei si faptul ca Donald Trump a luat-o fara consultarea lor.

CORONAVIRUS |Nepalul suspenda accesul pe Everest

Autoritatile din Nepal au anuntat, vineri, ca suspenda eliberarea permiselor de ascensiune pe Everest, in contextul pandemiei de coronavirus. O decizie similara a fost luata si de China, joi, avand in vedere.

MAE: Romanii, exceptati de la interdictia de intrare in SUA pentru ca nu suntem membri in zona Schengen

Interdictia SUA privind accesul pe teritoriul american al cetatenilor care in ultimele 14 zile s-au aflat intr-unul dintre statele din zona Schengen, nu ii vizeaza pe toti romanii, in conditiile in care.

China spune ca este imoral si iresponsabil sa fie acuzata de SUA pentru pandemie

China a criticat comentariile 039;imorale si iresponsabile039; ale oficialitatilor americane care au invinovatit reactia initiala a Beijingului pentru inrautatirea impactului global al pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

CORONAVIRUS: Bancile si BNR, masuri pentru a asigura lichiditate suficienta in sistem

BNR si bancile din Romania discuta planuri privind asigurarea continutitatii activitatii bancare in contextul epidemiei de coronavirus si gasirea unor solutii pentru a permite circulatia banilor in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )