Libnet.ro
UNICEF

19:31

Marea Britanie ataca sistemul de imigratie incalcat al UE si cere inasprirea normelor

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie ataca sistemul de imigratie incalcat al UE si cere inasprirea normelor

Sistemul de imigratie al Europei este incalcat, a scris duminica, in The Sunday Times, ministrul de interne britanic Theresa May, acuzand faptul ca sistemul fara frontiere a exacerbat criza imigratiei si cerand norme mai dure in cadrul Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

O familie de romani a fost atacata de imigranti in momentul in care incerca sa treaca din Franta in Marea Britanie

O familie de romani stabiliti in Marea Britanie a fost atacata langa Calais, in momentul in care se intorceau dintr-o vacanta din Franta, de catre mai multi imigranti furiosi ca nu pot tranzita tunelul.

Marea Britanie: Numarul romanilor care muncesc in tara s-a triplat anul trecut, fata de 2013

Numarul romanilor care muncesc in Marea Britanie a atins o cifra record. Potrivit unor documente oficiale, anul trecut au sosit la munca 824. 000 de oameni, dintre care 152. 000 sunt romani. Astfel, anul trecut,.

Marea Britanie: O eleva a pledat vinovat la acuzatiile de terorism care i s-au adus dupa ce in telefonul sau au fost gasite instructiuni pentru producerea unei bombe

O eleva din Marea Britanie a pledat vinovat la acuzatiile de terorism care i s-au adus dupa ce in telefonul sau au fost descoperite instructiuni pentru producerea unei bombe. Fata a fost retinuta in luna aprilie.

Marea Britanie: Ministrul de interne sustine limitarea liberei circulatii in UE doar pentru cei care au un loc de munca

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, cere ca libera circulatie a personaleor in cadrul UE sa fie limitata la cei care au loc de munca. May este de parere ca legile europene sunt permisive, drept urmare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )