Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marea Britanie va construi un prototip de arma laser

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie va construi un prototip de arma laser

Marea Britanie intra n cursa crearii armelor inspirate din Star Wars, dupa ce, conform publicatiei The Telegraph, Ministerul Apararii britanic a facut public un proiect de constructie si testare a unui prototip de arma laser. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO: Cum arata cele mai furate zece modele de masini din Marea Britanie

BMW X5 este cel mai furat model in Marea Britanie, potrivit site-ului carmagazine. co. uk. Clasamentul a fost stabilit cu ajutorul aplicatiei tracker, un dispozitiv de urmarire a vehiculelor de lux. Practic, in Marea Britanie, una din sase masini raportate ca fiind furate este un model de BMW X5.

Cazanciuc: Spania, Marea Britanie si Franta, de acord cu proiectul de finantare a penitenciarelor

Robert Cazanciuc a afirmat, vineri, la Bruxelles, intr-o declaratie de presa, ca in cadrul discutiilor de la Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI) Spania, Marea Britanie si Franta si-au dat acordul.

Nigel Farage pledeaza pentru abolirea legislatiei antidiscriminare in Marea Britanie

Liderul UKIP, Nigel Farage, s-a declarat in favoarea unei aboliri a legislatiei antidiscriminare in Marea Britanie si a criticat lipsa de vointa a musulmanilor de a se integra in societatea britanica, relateaza The Guardian.

Marea Britanie ar putea difuza date despre averea secreta a elitei conducatoare din Rusia: Londra vrea sa intoarca populatia ruse impotriva regimului lui Putin

Marea Britanie ar putea difuza date despre averea secreta a elitei conducatoare din Rusia in cadrul razboiului de informatii cu regimul lui Vladimir Putin, a declarat ministrul britanic de Externe, Philip .

Marea Britanie ar putea difuza date despre averea secreta a elitei conducatoare din Rusia: Londra vrea sa intoarca populatia rusa impotriva regimului lui Putin

Marea Britanie ar putea difuza date despre averea secreta a elitei conducatoare din Rusia in cadrul razboiului de informatii cu regimul lui Vladimir Putin, a declarat ministrul britanic de Externe, Philip .

Marea Britanie ameninta cu dezvaluirea secretelor financiare ale elitei de la Moscova

Marea Britanie ar putea difuza date despre averea secreta a elitei conducatoare din Rusia in cadrul razboiului de informatii cu regimul lui Vladimir Putin, a declarat ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, conform Mediafax.

Marea Britanie ameninta ca va prezenta poporului rus informatii secrete despre averile lui Vladimir Putin si ale apropiatilor sai

Marea Britanie ar putea difuza informatii financiare secrete despre elita ruseasca, in cadrul razboiului informatic dus impotriva regimului lui Vladimir Putin, anunta ministrul britanic de Externe Philip Hammond, potrivit The Telegraph.

Marea Britanie va deveni Coreea de Nord a Europei daca va parasi UE. Cine lanseaza acest avertisment

Fostul premier britanic Gordon Brown a a avertizat ca Marea Britanie va deveni Coreea de Nord a Europei daca va parasi Uniunea Europeana, informeaza Mediafax.

Marea Britanie intensifica operatiunile de spionaj in cazul Rusiei

Agentiile britanice de spionaj vor intensifica activitatile de colectare de informatii privind Rusia, care a devenit cea mai mare amenintare pentru Marea Britanie, anunta ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, transmite Mediafax.

Fostul premier britanic avertizeaza ca Marea Britanie ar putea ajunge in situatia Coreei de Nord

Marea Britanie se confrunta cu un viitor fara prieteni, ca o Coree de Nord a Europei, daca va parasi Uniunea Europeana si va cauta sa-si faca relatii in alte parti ale lumii anglosferice ca Hong Kong, a avertizat fostul premier britanic Gordon Brown, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )