Libnet.ro
UNICEF

07:00

Marea Britanie: O fetita careia i-a fost restrictionat accesul in Palatul Buckingham, pentru a-l vizita, a invitat-o pe Regina Elisabeta la ziua sa de nastere (FOTO)

B1 B1,
Marea Britanie: O fetita careia i-a fost restrictionat accesul in Palatul Buckingham, pentru a-l vizita, a invitat-o pe Regina Elisabeta la ziua sa de nastere (FOTO)

O fetita din Marea Britanie i-a trimis Reginei Elisabeta o invitie pentru a participa la ziua sa de nastere. Totodata, fetita in varsta de sase ani a felicitat-o pe Regina pentru cea mai lunga domnie, dar nu. continuă pe B1

O fetita din Marea Britanie a invitat-o pe Regina Elisabeta la ziua ei de nastere. Iata ce raspuns a primit

Gestul unei fetite din Marea Britanie de a trimite Reginei Elisabeta a II-a o invitatie la petrecerea de ziua ei de nastere a starnit simpatia internautilor care s-au grabit sa o felicite atat pentru.

Marea Britanie: Socialistul Jeremy Corbyn, ales lider al laburistilor. NY Times: Partidul Laburist ia o turnura catre stanga dura

Radicalul Jeremy Corbyn, care se declara fan al lui Chavez, al nationalizarilor si al Syriza, a fost ales sambata lider al Partidului Laburist de opozitie) din Marea Britanie,o victorie care consacra ascensiunea eurosceptiscilor, opozanti duri ai politicilor de austeritate, in tendintele politice britanice si care promite turbulente in sanul laburistilor, transmite AFP.

Marea Britanie: Opozitia, condusa de un politician de extrema-stanga. Cine este noul lider al laburistilor

Noul presedinte al Partidului Laburist britanic, principala formatiune de opozitie din Marea Britanie, este deputatul de extrema-stanga Jeremy Corbyn. Eurosceptic si oponent al politicilor de austeritate, a fost ales, sambata, presedinte al formatiunii politice.

Jeremy Corbyn, ales lider al Partidului Laburist din Marea Britanie

Jeremy Corbyn, care se declara socialist si admirator al lui Karl Marx, a fost ales sambata lider al Partidului Laburist de opozitie) din Marea Britanie, dupa ce s-a impus in primul tur in fata altor trei contracandidati in scrutinul intern al formatiunii, transmit EFE si Reuters.

Jeremy Corbyn este noul lider al laburistilor din Marea Britanie

Deputatul de extrema-stanga Jeremy Corbyn, eurosceptic si oponent al politicilor de austeritate, a fost ales presedinte al Partidului Laburist britanic, principala formatiune de opozitie din Marea Britanie,.

Marea Britanie: Numarul producatorilor de bere a crescut cu o treime in ultimul an de zile

In ultimul an de zile, numarul producatorilor de bere din Marea Britanie a crescut cu o treime. in prezent, tara are 1. 424 de fabrici de bere, 204 dintre ele fiind deschise intr-un singur an. Facand o paralela,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )