Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie intentioneaza sa-si retraga mii de militari din Afganistan

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie intentioneaza sa-si retraga mii de militari din Afganistan

Marea Britanie intentioneaza sa-si retraga mii de militari din Afganistan anul viitor, a declarat duminica ministrul britanic al apararii, Philip Hammond, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Cum functioneaza sistemul prin care muncitorii romani sunt exploatati in Marea Britanie

Liberi sa locuiasca, dar nu si sa munceasca, romanii si bulgarii satisfac nevoia Marii Britanii de forta de munca sub-platita si neprotejata. Zeci de romani si bulgari se aduna in fiecare dimineata in fata depozitului de materiale de constructii Wickes din nordul Londrei in cautare de munca, mereu atenti sa nu fie surprinsi de politie. O investigatie a Balkan Investigative Reporting Network arata ca restrictiile de munca din Marea Britanie permit ca lucratorii romani si bulgari din constructii sa fie exploatati si platiti mai prost decat imigranti din alte state UE.

in sfarsit, o veste buna! Romanii vor acea acces pe piata muncii din Marea Britanie

Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a declarat, joi, ca restrictiile privind accesul cetatenilor romani pe piata muncii din Marea Britanie vor fi mentinute pana la sfarsitul anului 2013,.

Marea Britanie NU ridica RESTRICTIILE pe piata muncii pentru romani pana la sfarsitul ...

Ambasadorul englez in Romania, Martin Harris, a declarat joi ca restrictiile privind accesul cetatenilor romani pe piata muncii din Marea Britanie vor fi mentinute pana la sfarsitul anului 2013, potrivit Agerpres. Pozitia Guvernului Marii Britanii ramane la fel - avem restrictiile care vor dura pana la sfarsitul anului 2013 si care vor fi ridicate dupa aceasta data, a precizat Harris. Intrebat ce sanse sunt ca restrictiile sa fie ridicate inainte de sfarsitul anului 2013, ambasadorul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )