Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marea Britanie intra in carantina dupa ce a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie intra in carantina dupa ce a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2

Autoritatile au confirmat sambata ca Marea Britanie a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2. Prim-ministrul Boris Johnson a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca Anglia va intra in carantina din 5 noiembrie pana pe 2 decembrie si le-a cerut englezilor sa stea acasa pentru ca sistemul national de sanatate NHS) sa fie protejat. continuă pe Adevărul

Marea Britanie intra in carantina! S-a depasit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2

Marea Britanie a depasit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2. Premierul Boris Johnson a anuntat ca Anglia va intra in carantina incepand de joi pana pe 2 decembrie.

Marea Britanie ia in calcul o noua carantina nationala. Restrictiile ar putea fi relaxate de Craciun, daca situatia se imbunatateste

Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina nationala, pe o perioada de o luna, astfel incat numarul de infectari cu COVID-19 sa mai scada, iarmasurile sa se mai relaxeze inainte de.

CORONAVIRUS |India a depasit pragul de opt milioane de cazuri COVID-19

Guvernul indian a anuntat joi ca se pregateste de un nou val epidemiologic, dupa ce India a depasit pragul de opt milioane de cazuri COVID-19, potrivit Agerpres. India este a doua cea mai afectata.

COVID-19: O noua localitate din Romania intra in carantina, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a explodat

Noi masuri drastice au fost luate in judetul Maramures pentru limitarea raspandirii cazurilor de coronavirus. Comuna Recea a intrat in carantina incepand de miercuri pentru 14 zile, dupa ce incidenta.

SUA au inregistrat un nou record de cazuri zilnice de Covid-19 si au depasit pragul de 9 milioane de contaminari

Statele Unite au inregistrat, pentru ultimele 24 de ore, un nou record de cazuri de Covid-19 si au depasit pragul de 9 milioane de contaminari.

India a depasit pragul de 8 milioane de cazuri Covid-19

India a depasit pragul de 8 milioane de cazuri de coronavirus, cu un bilant zilnic de 49. 881 de imbolnaviri anuntate joi, potrivit Reuters.

Covid-19: Germania, nou record de contaminari zilnice. India a depasit pragul de 8 milioane de infectii cu SARS-CoV-2

Totalul cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus a crescut in Germania cu 16. 774, cel mai mare numar inregistrat intr-o zi de la inceputul epidemiei aici, a anuntat Robert Koch Institute joi, cand India a devenit a doua tara care a depasit pragul de 8 milioane de contaminari, potrivit The Guardian.

Ce a patit un student roman in Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Un student roman in Marea Britanie s-a infectat cu Sars-Cov-2. Care a fost parcursul sau de la infectare pana acum? Alex Trandafir a fost dovada ca virusul nu ocoleste pe nimeni si ca toti oamenii trebuie sa fie vigilenti. Un student roman in Marea Britanie descrie simptomele pe care le-a avut: Niste frisoane groaznice Virusul .

Studiu: Aproape 100.000 de persoane sunt infectate cu COVID-19 in fiecare zi in Marea Britanie

Aproape 100. 000 de persoane sunt infectate cu COVID-19 in fiecare zi in Marea Britanie, un numar mult mai mare decat arata statisticile oficiale,potrivit unui nou studiu, care avertizeaza ca ceva trebuie sa se.

Marea Britanie ia in calcul carantina zonala

Ministrul de externe britanic sustine ca poate fi evitat un lockdown in intreaga Anglie si ca o abordare zonala a masurilor de limitare a pandemiei de Covid-19 ar fi mai eficienta. Dominic Raab a declarat ca e necesar ca toata lumea sa respecte regulile impuse, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )