Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marea Britanie: Ministrul pentru Imigratie a demisionat dupa ce a aflat ca menajera sa nu avea drept de munca in Regat

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Ministrul pentru Imigratie a demisionat dupa ce a aflat ca menajera sa nu avea drept de munca in Regat

Secretarul britanic pentru Imigratie Mark Harper a demisionat din guvern dupa ce a aflat ca menajera sa nu avea dreptul de a munci in Marea Britanie, transmite BBC. Potrivit Guvernului, nu exista indicii ca parlamentarul conservator ar fi angajat cu buna stiinta un imigrant ilegal. continuă pe Hotnews

Gafa la nivel inalt: secretarul de stat britanic pentru Imigratie a demisionat pentru ca a angajat o imigranta ilegala

Secretarul de stat britanic pentru Imigratie, Mark Harper, insarcinat cu pregatirea unui proiect de lege menit sa inaspreasca conditiile de primire a imigrantilor in Marea Britanie, a demisionat sambata pentru ca a angajat o menajera aflata ilegat in tara, noteaza cotidianul The Guardian.

Secretarul de stat britanic pentru Imigratie a demisionat pentru ca angajase o imigranta ilegala

Secretarul de stat britanic pentru Imigratie, Mark Harper, a demisionat sambata pentru ca a angajat o menajera in situatie ilegala. in scrisoarea sa de demisie adresata premierului David Cameron, secretarul.

Ministerul de Externe a sesizat Comisia Europeana in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani. Conform unui comunicat MAE citat de Mediafax, in continuarea demersurilor efectuate la nivel bilateral, Ministerul Afacerilor Externe a facut in cursul zilei un demers de sesizare a Comisiei Europene cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara.

Romania intoarce si bate Marea Britanie in Fed Cup. Romania e deja calificata pentru barajul de duminica cu Ucraina, Israel sau Austria

Romania a invins vineri seara Marea Britanie cu 2-1 in Cupa Fed la tenis, ceea ce a calificat echipa noastra in barajul cu Ucraina sau Austria. Indiferent de ultimul meci din grupa, cel de sambata cu Letonia, Romania merge mai departe pentru meciul de duminica in care spera sa se califice pentru dreptul de a juca in barajul pentru Grupa Mondiala II.

Romania intoarce si bate Marea Britanie in Fed Cup

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv. Insa, in al doilea meci, Simona Halep a intrat in forta si a egalat, trimitand partida in decisiv, la inalnirea de dublu. Acolo, Begu si Niculescu au defilat si au castigat pentru Romania meciul cu britanicele, pentru ca sambata sa avem partida cu Letonia care ne poate duce mai departe.

Cirstea pierde in decisiv primul meci cu Marea Britanie, Halep egaleaza!

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv. Insa, in al doilea mec, Simona Halep a intrat in forta si a egalat, trimitand partida in decisiv.

Cirstea pierde in decisiv primul meci cu Marea Britanie

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv.

MAE a sesizat CE in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul.

Marea Britanie a suspendat unele imprumuturi pentru studentii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a sesizat, astazi, Comisia Europeana CE) cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani inscrisi la unitati de invatamant din aceasta tara, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul ministerului.

MAE sesizeaza CE privind suspendarea imprumuturilor pentru studentii romani din Marea Britanie.

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat miercuri Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara, relateaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al MAE, in cadrul unei scrisori adresata comisarilor europeni pentru Justitie, Viviane Reding si celui pentru Educatie, Androulla Vassiliou, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )