Libnet.ro
UNICEF

07:45

Marea Britanie s-ar putea confrunta cu cea mai severa criza economica din ultimele secole, din cauza pandemiei de coronavirus

B1 B1,
Marea Britanie s-ar putea confrunta cu cea mai severa criza economica din ultimele secole, din cauza pandemiei de coronavirus

Economia Marii Britanii ar putea suferii o scadere de pana la 13%, in acest an, din cauza masurilor de izolare impuse de guvern, ceea ce ar insemna cea mai grava recesiune din ultimii 300 de ani. Numai in. continuă pe B1

VIDEO Cele mai ascultate piese in ultimul deceniu, in Marea Britanie

In urma unui sondaj realizat de PPL si BBC Radio 2, a fost realizat topul celor mai ascultate piese in ultimii 10 ani, in Marea Britanie.

COVID-19: Marea Britanie va anunta prelungirea restrictiilor pana in data de 7 Mai

Restrictiile vor fi prelungite in Marea Britanie pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, au anuntat marti autoritatile de la Londra. Astfel, noua data invocata pentru o posibila.

Coronavirus in Marea Britanie. 19 angajati ai sistemului medical au murit din cauza Coivd-19. Varful epidemiei nu a fost atins

Nouasprezece de angajati ai sistemului de sanatate NHS) au murit in Marea Britanie din cauza COVID-19 , a declarat sambata ministrul sanatatii, Matt Hancock. Regatul Unit nu a atins inca varful epidemiei de COVID-19 care ar permite o relaxare a restrictiilor de circulatie, a mai spus Hancock.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Peste 700 de decese in ultimele 24 de ore. Bilantul total a depasit 12.000 de morti

Marea Britanie a raportat, marti, 778 de decese cauzate de pandemia de coronavirus si alte 5. 252 de noi persoane diagnosticate cu Covid-19. Astfel, bilantul total a ajuns la 93. 873 de oameni testati pozitiv,.

Barbat intors din Marea Britanie, depistat pozitiv cu noul coronavirus abia dupa ce a chefuit cu alti petrecareti. Parchetul a deschis un dosar penal

Un roman - care a revenit in tara din Marea Britanie in luna martie, apoi a participat la o petrecere - a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a respectat masura carantinei.

Marea Britanie: Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 10.000

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut duminica de 10. 000 in Marea Britanie, dupa raportarea a 737 de morti in ultimele 24 de ore, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Marea Britanie devine noul epicentru al pandemiei de coronavirus in Europa. Peste 900 de decese in ultimele 24 de ore

Autoritatile britanice au anuntat, sambata, ca in ultima zi s-au inregistrat 917 decese cauzate de coronavirus. Bilantul este acum de 9. 875 de morti in Marea Britanie, relateaza news. ro.

Toti romanii cu card bancar trebuie sa stie asta. Schimbare fara precedent la cea mai mare banca din Romania

Inca din toamna lui 2019 e asteptata aceasta schimbare. Acum e oficiala si cea mai mare banca din Romania a facut pasul. Daca ai card bancar, indiferent de banca, vei putea plati cu.

De unde a venit cea mai ucigatoare pandemie care a lovit Europa si care a ucis peste 20 de milioane de oameni

Cea mai devastatoare epidemie care a lovit Europa de-a lungul istoriei a fost, cel mai probabil, cea de ciuma. A lovit Europa in secolul al XV-lea si a dus la moartea a peste 20 de milioane de oameni, adica o treime din populatia batranului continent. Originile ciumei au fost identificate in Asia.

FRAGMENT Creionul de tamplarie, cea mai recenta carte a lui Mircea Cartarescu

Incepand de joi, pe site-ul librariei Humanitas, poate fi comandata cea mai recenta carte a scriitorului Mircea Cartarescu, Creionul de tamplarie. Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din carte.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )