Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marea Britanie trimite avioane de vanatoare pentru interceptarea unor bombardiere ruse

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie trimite avioane de vanatoare pentru interceptarea unor bombardiere ruse

Fortele aeriene britanice au trimis, joi dupa-amiaza, doua avioane de vanatoare pentru escortarea a doua bombardiere strategice ruse care se apropiau de spatiul aerian al Marii Britanii, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Mihnea Motoc, avizat favorabil pentru functia de ambasador in Marea Britanie

Mihnea Motoc a primit marti aviz favorabil din partea Comisiilor pentru politica externa ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie.

Medic roman in Marea Britanie: Fiecare pacient primeste o scrisoare acasa atunci cand trebuie sa se prezinte la medic pentru o anumita investigatie!

Medicul roman Felicia Buruiana, care profeseaza de ani buni in Marea Britanie, a povestit pentru Adevarul ca fiecare pacient primeste acasa o scrisoare in momentul in care trebuie sa se duca la doctor pentru o anumita investigatie. Acestia nu sunt insa obligati sa mearga la medic, dar o fac gratie campaniilor de informare bine puse la punct in regat.

Mihnea Motoc, avizat favorabil pentru postul de ambasador in Marea Britanie

Diplomatul Mihnea Motoc a primit, marti, aviz favorabil din partea comisiilor de politica externa din Parlament pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, fiind inregistrate 20 de voturi favorabile si un vot impotriva,.

Mihnea Motoc, avizat pozitiv in postul de ambasador in Marea Britanie. Ce declaratii a facut demnitarul

Diplomatul Mihnea Motoc a declarat, marti, dupa ce a primit aviz favorabil din partea comisiilor de politica externa din Parlament pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, ca are sansa de a porni la drum cu un guvern aflat la inceput de mandat, informeaza Mediafax.

Marea Britanie: Premierul David Cameron exclude organizarea un alt referendum pe tema independentei in Scotia

Premierul britanic David Cameron a anuntat ca, in ciuda rezultatelor obtinute de nationalistii scotieni la alegerile din Marea Britanie, exclude organizarea unui alt referendum pe tema independentei.

Victoria lui Cameron in Marea Britanie aduce castiguri pe pietele europene

Bursele din Europa au crescut puternic vineri, in urma victoriei inregistrate de conservatorii premierului David Cameron in alegerile din Marea Britanie, desfasurate in ziua precedenta.

Avioane de lupta trimise pentru interceptarea a doua bombardiere rusesti

Fortele Aeriene Regale Britanice RAF) au ridicatde la sol doua avioane de lupta pentru a intercepta doua bombardiere rusesti cu raza lunga de actiune detectate in apropierea spatiului aerian britanic, la nord de Scotia, a anuntat joi Ministerul Apararii de la Londra, informeaza Reuters.

Marea Britanie: Avioane de lupta Typhoon, ridicate de la sol pentru a intercepta doua bombardiere rusesti

Avioane de lupta Typhoon ale Fortelor Aeriene Regale Britanice RAF) au fost ridicate de la sol pentru a intercepta doua bombardiere rusesti detectate in apropierea spatiului aerian britanic, la nord de Scotia, a.

Marea Britanie: Nigel Farage revine asupra demisiei si ramane in fruntea UKIP

Nigel Farage, care a demisionat vineri din fruntea UKIP, a revenit luni asupra demisiei sale, pentru a continua sa conduca partidul eurofob si anti-imigratie britanic, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )