Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie si Turcia vor semna un acord de liber schimb

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie si Turcia vor semna un acord de liber schimb

Marea Britanie si Turcia urmeaza sa semneze marti un acord de liber schimb, a declarat duminica mini. continuă pe România Liberă

UE si Marea Britanie au convenit asupra unui acord istoric pentru era post-Brexit, cu doar cateva zile inainte de incheierea perioadei de tranzitie (VIDEO)

Uniunea Europeana si Marea Britanie au perfectat un acord comercial istoric pentru era post-Brexit, cu doar sapte zile inainte de incheierea perioadei de tranzitie acordate incepand cuprima parte a anului.

Marturia unui sofer roman de tir, blocat de Craciun in Marea Britanie: Mi-e dor de sotie si de fiica, dar astea sunt pericolele jobului

Mii de soferi de tir isi petrec Craciunul blocati in Dover cu slabe sanse sa plece in urmatoarele 24 de ore, asteptand sa faca teste Covid dupa ce Marea Britanie si Franta au incheiat un acord pentru a permite soferilor sa treaca granita, in ciuda temerilor legate de o noua varianta de Covid-19. Printre ei, se afla si un roman, Doma Dumitru, care spera sa petreaca prima de zi de Craciun alaturi de sotia sa si fiica lor de 12 ani, in Oradea.

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

POST-BREXIT Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. BBC face lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

BREXIT Tot ce trebuie sa stie romanii despre regimul de vize si conditiile de calatorie daca vor sa mearga in Marea Britanie dupa 1 ianuarie

Romanii vor putea intra in Marea Britanie pentru sederi de scurta durata, adica in scop turistic sau in vizita, pentru o perioada de pana la 6 luni intr-un an, fara a avea nevoie de o viza de intrare. Cu toate acestea, romanii care vor sa munceasca in cele 6 luni trebuie sa obtina, in prealabil, o viza de intrare. incepand cu 1 ianuarie 2021, Regatul Unit isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania, astfel ca regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv pentru romani, se vor schimba.

Un nou vaccin ar putea primi unda verde in Marea Britanie. Ce avantaje are serul produs cu sprijinul cercetatorilor de la Universitatea Oxford

Marea Britanie ar putea autoriza un nou vaccin anti-COVID chiar maine. Este vorba despre serul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford.

Ambasada Romaniei la Londra: 95 de romani afectati de restrictii au fost repatriati din Marea Britanie

Ambasada Romaniei la Londra a anuntat ca 95 de cetateni romani care au fost afectati de restrictiile de calatorie impuse in contextul pandemiei de coronavirus au fost repatriati cu ajutorul unor zboruri charter. De asemenea la bord s-au aflat si aproape 500 de muncitori sezonieri care si-au incheiat contractele de munca in Marea Britanie.

Marea Britanie si UE publica textul integral al acordului comercial

Marea Britanie a publicat sambata textul acordului comercial cu Uniunea Europeana, cu doar cinci zile inainte de a parasi unul dintre cele mai mari blocuri comerciale din lume, relateaza Reuters.

COVID - Primul caz in Franta cu noua tulpina aparuta in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de virus aparuta in Marea Britanie a fost depistata vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Coronavirus: Primul caz in Franta a noii tulpini aparute in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 aparuta in Marea Britanie a fost descoperit vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii intr-un comunicat, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3228 seconds )