Libnet.ro
UNICEF

23:45

Marea conjunctie: Jupiter si Saturn, cele mai mari planete din sistemul solar, vizibile din Romania

Adevărul Adevărul,
Marea conjunctie: Jupiter si Saturn, cele mai mari planete din sistemul solar, vizibile din Romania

Jupiter si Saturn, cele mai mari planete din sistemul solar, se vor afla cel mai aproape una de alta, luni, in timpul Marii conjunctii, un eveniment astral care va mai avea loc la asemenea proportii in 2080, conform AFP. continuă pe Adevărul

Cat de tare i-a afectat pe adolescenti pandemia. Cele mai mari efecte provin din inchiderea scolilor

Restrictiile impuse de pandemie nu sunt resimtite in aceeasi masura de toata lumea. Psihologul si psihoterapeutul Erna Constantin arata cum ii afecteaza pandemia pe adolescenti, segmentul de varsta incercat, oricum, de cele mai tulburatoare transformari.

Google celebreaza printr-un doodle animat conjunctia Jupiter - Saturn

Google celebreaza printr-un logo special animat conjunctia Jupiter - Saturn care este evenimentul astronomic al anului. Luni dupa ora 17. 00 cele mai mari doua planete din sistemul solar ne vor aparea extrem de apropiate pe cer, formand un fel de stea dubla. Din pacate se pare ca in foarte putine locuri din tara va putea fi vizibil fenomenul, din cauza nebulozitatii ridicate.

Cele mai mari rateuri stiintifice, dezinformari si conspiratii in privinta COVID-19

Raspandirea uimitoare a coronavirusului SARS-CoV-2 a luat lumea pe nepregatite, inclusiv pe oamenii de stiinta. Rezumatul de mai jos prezinta nu neaparat cronologic, autorii celor mai mari dezinformari, furnizori de asa-zise tratamente sau teoreticieni ai conspiratiei. Prin actiunile lor, ei au inrautatit pandemia, scrie Real Clear Science, care a realizat acest top.

Jupiter si Saturn, portretul celor mai mari doua planete din sistemul solar si satelitii lor super-interesanti

Jupiter este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, poarta numele conducatorului zeilor romani si ziua dureaza doar 10 ore. Saturn poarta numele zeului roman al recoltei, este celebru pentru superbele sale inele alcatuite din gheata, piatra si praf si ambele planete au sateliti naturali ce merita explorati pentru ca ar putea exista forme simple de viata. Cele doua planete se vor vedea extrem de apropiate pe cerul noptii precum un astru dublu), chiar daca ele sunt despartite in realitate de peste 650 milioane km.

Solstitiul de iarna aduce un fenomen extraordinar: intalnirea Jupiter Saturn. Ce vei vedea pe cer

Odata cu solstitiul de iarna, perioada zilelor scurte si noptilor lungi se termina. Aceasta va fi cea mai scurta zi si vine cu un moment exceptional: intalnirea Jupiter - Saturn. Google.

Liberalizarea pietei de electricitate va aduce preturi mai mari pentru consumatori

Dumitru Chisalita, expert in energie: Totul s-a gandit de asa natura incat consumatorul sa fie legat de maini si de picioare Liberalizarea completa a pietei de energie electrica bate la usa, iar consumatorii casnici vor ajunge sa plateasca facturi mai mari incepand cu 1 ianuarie, spun expertii din piata de energie. De vina sunt exclusiv autoritatile statului, considera Dumitru Chisalita, presedintele Asociatiei Energia Inteligenta AEI).

Unde sa te cazezi pe Transfagarasan, in Arges sau Sibiu. Cele mai bune pensiuni, cabane si hoteluri

Transfagarasan este unul dintre cele mai renumite drumuri atat din Romania cat si din lume. Este numit de fostii prezentatori Top Gear Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond) cel mai drum bun din lume. Peisajele sunt spectaculoase si placerea de a conduce pe acest traseu nu se compara cu nimic. Drumul incepe din comuna .

Cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor

Programe de televiziune in care oameniiobisnuiti sau vedete sunt filmati continuu, un format tv conceput pentru a fi mai degraba distractiv decat informativ. Iata cateva dintre cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor.

Cele mai frumoase vitrine de Craciun ale marilor magazine de brand

La fel ca in fiecare an, unele dintre cele mai exclusiviste magaizine de brand din lume s-au transformat in locatii de poveste gratie modului spectaculos in care si-au impodobit vitrinele de Craciun.

Cele mai frumoase inele de logodna cu smaralde

Anul 2021 vine in vietile noastre ca un nou inceput. Logodna este si ea, la randul ei, un inceput frumos al unei vieti in doi. Inelul de logodna va vi purtat o viata, astfel ca el trebuie sa fie unul cu totul special. Iata aici cele mai frumoase inele de logodna cu smaralde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )