Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google celebreaza printr-un doodle animat conjunctia Jupiter - Saturn

Hotnews Hotnews,
 Google celebreaza printr-un doodle animat conjunctia Jupiter - Saturn

Google celebreaza printr-un logo special animat conjunctia Jupiter - Saturn care este evenimentul astronomic al anului. Luni dupa ora 17. 00 cele mai mari doua planete din sistemul solar ne vor aparea extrem de apropiate pe cer, formand un fel de stea dubla. Din pacate se pare ca in foarte putine locuri din tara va putea fi vizibil fenomenul, din cauza nebulozitatii ridicate. continuă pe Hotnews

Jupiter si Saturn, portretul celor mai mari doua planete din sistemul solar si satelitii lor super-interesanti

Jupiter este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, poarta numele conducatorului zeilor romani si ziua dureaza doar 10 ore. Saturn poarta numele zeului roman al recoltei, este celebru pentru superbele sale inele alcatuite din gheata, piatra si praf si ambele planete au sateliti naturali ce merita explorati pentru ca ar putea exista forme simple de viata. Cele doua planete se vor vedea extrem de apropiate pe cerul noptii precum un astru dublu), chiar daca ele sunt despartite in realitate de peste 650 milioane km.

Solstitiul de iarna aduce un fenomen extraordinar: intalnirea Jupiter Saturn. Ce vei vedea pe cer

Odata cu solstitiul de iarna, perioada zilelor scurte si noptilor lungi se termina. Aceasta va fi cea mai scurta zi si vine cu un moment exceptional: intalnirea Jupiter - Saturn. Google.

Solstitiul de iarna si intalnirea Jupiter Saturn. Fenomen spectaculos pe cer!

Solstitiul de iarna - 21 decembrie 2020. Durata zilei va fi de 8 ore si 50 de minute. Fenomen spectaculos de solstitiul de iarna: planetele Jupiter si Saturn se vor apropia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )