Libnet.ro
UNICEF

19:31

Marea majoritate a spitalelor din Romania sunt pline de infectii ''

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea majoritate a spitalelor din Romania sunt pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania sunt afectate de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. El a declarat, sambata, la Botosani, ca situatia din sectorul sanitar este extraordinara de grava si asteapta ca ancheta Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sa lamureasca situatia. continuă pe Ziarul Bursa

Lista spitalelor din Romania la care dezinfectantii au fost folositi degeaba

La Spitalul Floreasca, Institutul Parhon, Pantelimon si alte 6 spitale din Capitala, dezinfectantii au fost folositi degeaba. La patru dintre unitatile medicale au fost internati raniti din Colectiv, imediat.

Traian Basescu: Cine crede ca in Romania infectiile sunt doar in 50 de spitale este naiv. Marea majoritate a spitalelor sunt pline de infectii

Traian Basescu atrage atentia asupra spitalelor din Romania, spunand ca marea majoritate a lor este afectata de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. Fostul presedinte a precizat ca situatia.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Cine are grija de spitalele din Romania? Un hacker condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa si delapidare, un medic fara definitivat si cu un trecut dubios si o tanara care stie niste racketi (VIDEO)

Pana la aceasta ora, Ministerul Sanatatii nu a facut publice numele spitalelor unde au fost gasite probele neconforme. Practic, unul din 20 de spitale din Romania se afla in aceasta.

Veste mare pentru toti angajatii din Romania

Curtea Constitutionala da o veste mare tuturor angajatilor din Romania. Angajatorii nu nu vor mai putea suspenda contractul de munca pe perioada cercetarii disciplinare. Practic, judecatorii CCR taie una.

Fondatorul Stratfor, George Friedman: Sistemul antiracheta din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

Instalatia antiracheta din Romania, integrata zilele trecute in sistemul antibalistic al NATO, are mai degraba un rol simbolic, intrucat nu ar putea contracara un atac masiv al Rusiei, afirma specialistul George Friedman, fondatorul Institutului de analize Stratfor si al publicatiei Geopolitical Futures, potrivit Mediafax.

ALDE va creste si deveni primul partid din Romania

Daniel Constantin, copresedintele ALDE, a declarat astazi, la Vaslui, ca formatiunea pe care o conduce are sanse sa devina principala forta politica din Romania la alegerile de peste patru ani.

Scandalul dezinfectantilor, episodul spitalelor din Galati. Reactia Hexi Pharma: Cel mai probabil a fost o problema de manipulare (VIDEO)

Spitalul de copii Sf. Ioan din Galati si inca un spital din acelasi judet sunt doua dintre unitatile medicale unde s-au gasit probleme in privinta dezinfectantilor. in aceste.

Care este cea mai bogata localitate si care este cea mai saraca din Romania? Diferentele sunt uriase

Bugetul administratiilor locale este alcatuit din venituri proprii, sume defalcate de la bugetul de stat, subventii de la bugetul de stat si sumele atrase de la UE si alte venituri. Dintre cele 18,05 milioane de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )