Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Cine are grija de spitalele din Romania? Un hacker condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa si delapidare, un medic fara definitivat si cu un trecut dubios si o tanara care stie niste racketi (VIDEO)

Pana la aceasta ora, Ministerul Sanatatii nu a facut publice numele spitalelor unde au fost gasite probele neconforme. Practic, unul din 20 de spitale din Romania se afla in aceasta.

Traian Basescu: Cine crede ca in Romania infectiile sunt doar in 50 de spitale este naiv. Marea majoritate a spitalelor sunt pline de infectii

Traian Basescu atrage atentia asupra spitalelor din Romania, spunand ca marea majoritate a lor este afectata de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. Fostul presedinte a precizat ca situatia.

Traian Basescu este urmarit penal. Procurorii il acuza pe fostul presedinte de spalare de bani (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este urmarit penal intr-un dosar legat de vanzarea unui teren din Baneasa catre Costel Casuneanu, informeaza B1 TV. Fostul presedinte a venit vineri dimineata.

Traian Basescu a ajuns la Parchet in dosarul de spalare de bani

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns in aceasta dimineata la Parchetul General. Acesta va fi informat cu privire la acuzatiile de spalare de bani care i se aduc si va putea da o declaratie in calitate de suspect, transmit televiziunile de stiri.

Traian Basescu, audiat la Parchet, in dosarul afacerii cu Casuneanu. Fostul presedinte este urmarit penal pentru spalare de bani

Raian Basescu a fost citat sa se prezinte, vineri, la Parchetul General. Este vorba despre un dosar de spalare de bani. Dupa aproape o ora de audieri, fostul sef al statului a iesit fara sa faca declaratii.

UPDATE Fostul presedinte Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de spalare de bani

Traian Basescu a fost vineri la Parchetul General, unde timp de mai bine de o ora a dat declaratii in dosarul in care este acuzat de spalare de bani in forma continuata. Cercetarile in acest caz au fost declansate ca urmare a unei sesizarifacute de Mugur Ciuvica, un apropiat al lui Dan Voiculescu.

Traian Basescu, despre procedura de achizitie a Cuminteniei Pamantului: Trebuia facuta altfel

Procedura de achizitie a sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi trebuia facuta altfel, printr-o achizitie directa a statului, considera fostul presedinte Traian Basescu.

Avertizarea lui Traian Basescu, dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probe neconforme in privinta dezinfectantilor: Domnilor Iohannis si Ciolos, este COD ROSU in sanatate (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, trage un semnal de alarma dupa publicarea listei de 50 de spitale din care au fost prelevate probe neconforme in privinta dezinfectantilor, totul pe.

UPDATE. Traian Basescu audiat la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat vineri la Parchetul General, el fiind citat de procurori pentru a i se aduce cunostinta faptul ca este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )