Libnet.ro
UNICEF

05:15

Marele CAMPION Horia Tecau s-a intors acasa. Ce a declarat la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Marele CAMPION Horia Tecau s-a intors acasa. Ce a declarat la Bucuresti

Horia Tecau s-a intors, luni seara, la Bucuresti, dupa ce a castigat, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, Turneul Campionilor. continuă pe România Liberă

Horia Tecau: Ne gandim deja la al doilea Slam, suntem foarte motivati. Horia planuieste sa joace cu Simona Halep la Jocurile Olimpice. Florin Mergea vrea sa-i ia primul loc

Cateva idei sunt importante din concluziile care se desprind dupa declaratiile celor doi finalisti romani de la Turneul Campionilor. Unu la mana, profesionalismul extrem al lui Horia Tecau, care nu uita valorile datorita carora a ajuns atat de sus si are de gand sa continue in aceeasi maniera. Cu titlul de la Londra la nici doua ore in spate, Horia vorbea deja despre lucruri precum sa incepem 2016 de la zero, al doilea Slam, sau Ne gandim doar la pasul urmator, nu ne lasam furati de val.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat Turneul Campionilor (6-4, 6-3 cu Florin Mergea si Rohan Bopanna)

Romania are un nou castigator al Turneului Campionilor dupa o pauza de 40 de ani, Horia Tecau la dublu) calcandu-i pe urme lui Ilie Nastase a cucerit trofeul ultima data in 1975, in proba de simplu). Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a avut nevoie de o ora pentru a trece de Florin Mergea si Rohan Bopanna, scor 6-4, 6-3.

Horia Tecau l-a invins pe Florin Megea in finala Turneului Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer au castigat, duminica, finala concursului de dublu la Turneul Campionilor.

Horia Tecau va incheia anul pe locul 1 in ierarhia ATP de dublu - Dupa 42 de ani, Romania are un nou lider mondial

Horia Tecau s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa ce, alaturi de Jean-Julien Rojer, i-a invins in premiera pe fratii Bob si Mike Bryan. In urma acestei performante, Tecau va incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP. Ultima data cand un roman termina un sezon in postura de lider mondial se intampla acum 42 de ani - Ilie Nastase, in ierarhia de simplu la finalul lui 1973).

Anuntul asteptat de toata lumea. Ce planuiesc sa faca impreuna, la anul, Horia Tecau si Simona Halep

Tineri, frumosi si foarte talentati, Horia Tecau si Simona Halep sunt oamenii momentului in tenisul si chiar sportul romanesc.

Horia Tecau o va intalni cu Serena Williams. Meci de gala aranjat pentru roman la finalul unui an de exceptie

Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer, castigatorii Turneului Campionilor, au incheiat sezonul de meciuri oficiale, dar nu pot pleca inca in vacanta.

CTP, despre Horia Tecau si Florin Mergea: intr-o tara in care ideea de model e facuta praf, ei sunt...

Horia Tecau si partenerul sau, Julien Rojer, au castigat Turneul Campionilor, devenid perechea numarul 1 in tenisul mondial la dublu.

Horia Tecau, primele reactii dupa triumf: Am crezut mereu ca putem castiga acest trofeu. Ce spune despre Florin Mergea

Tenismanul Horia Tecau a declarat, duminica, dupa ce a castigat Turneul Campionilor la dublu alaturi de Jean-Julien Rojer, ca a crezul mereu in sansele sale si le-a multumit fanilor romani care l-au sustinut din tribune la competitia de la Londra.

Horia Tecau are un suporter de lux. Romanul e sustinut de una dintre cele mai mari vedete din istoria fotbalului

Horia Tecau a avut parte de o surpriza uriasa dupa victoria din semifinalele Turneului Campionilor, de la Londra, care a consfintit calificarea in finala competitiei.

Turneul Campionilor: Horia Tecau, in finala dupa victoria cu fratii Bryan - Duel cu Florin Mergea pentru castigarea trofelului

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-4, cu Mike si Bob Bryan. Partida disputata in O2 Arena a durat o ora si sapte minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )