Libnet.ro
UNICEF

15:01

Marele Premiu la Loto a fost castigat la Oradea. Valoarea premiului depaseste 2.5 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Marele Premiu la Loto a fost castigat la Oradea. Valoarea premiului depaseste 2.5 milioane de euro

Extragere cu noroc pentru un bilet jucat la o agentie din Oradea. Potrivit Loteriei Romane, cele 6 numere castigatoare au fost jucate, duminica, 15 septembrie, la o agentie din Oradea, iar valoarea premiului depaseste 2. 5 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane euro, a fost castigat de un oradean

Un oradean a castigat marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane euro, anunta Loteria Romana. Numerele castigatoare extrase duminica au fost 15, 39, 44, 36, 19 si 33. Biletul castigator a.

Premiul cel mare de la Loto a fost CASTIGAT. Cine este romanul care a devenit mai bogat cu 11 MILIOANE de lei

Marele premiul la loto 6 din 49 a fost castigat. Peste 11 milioane de lei au intrat in buzunarul unui roman de ziua loterieri romane, ocazie cu care au avut loc doua extrageri. Biletul castigator a fost.

Loto 6/49: Marele premiu, in valoare de peste 2,5 milioane de euro, a fost castigat

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane de euro, a fost castigat, duminica, numerele castigatoare 15, 39, 44, 36, 19 si 33 fiind pe un bilet inregistrat la o agentie din Oradea, completat cu trei variante simple, pentru care jucatorul a platit 30,1 lei, potrivit Mediafax. Premiul a fost castigat de Ziua Loteriei Romane, respectiv cu ocazia aniversarii a 107 ani de la infiintare, cand au fost organizate Tragerile Speciale Loto Aniversare.

Jorge Lorenzo a castigat Marele Premiu al statului San Marino la MotoGP.

Spaniol Jorge Lorenzo Yamaha) s-a impus, duminica, in Grand Prix-ul statului San Marino la MotoGP, disputat pe circuitul de la Misano, locul doi revenind liderului Campionatului Mondial, Marc Marquez Honda), informeaza AFP. Locul trei a fost ocupat tot de un spaniol, Dani Pedrosa Honda). Lorenzo si Pedrosa se afla pe locul doi in clasamentul general, la egalitate cu 219 puncte, la 34 puncte de Marquez.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )