Libnet.ro
UNICEF

16:31

Maria Dragomiroiu, cea mai buna prietena a Madalinei Manole, nu merge la inmormantarea mamei acesteia. E prea multa suferinta (FOTO)

B1 B1,
Maria Dragomiroiu, cea mai buna prietena a Madalinei Manole, nu merge la inmormantarea mamei acesteia. E prea multa suferinta (FOTO)

Maria Dragomiroiu, cunoscuta cantareata de muzica populara, era cea mai buna prietena a Madalinei Manole. La scurt timp dupa ce a fost auntata moartea mamei Madalinei, Maria Dragomiroiu a marturisit. continuă pe B1

Cea mai buna jucatoare a CSM-ului, suedeza Bella Gullden, nu stie unde va juca sezonul viitor

Suedeza Bella Gullden este cea mai buna jucatoare de la CSM Bucuresti si a incris pana acum 62 de goluri in Liga Campionilor.

A murit mama Madalinei Manole. Eugenia Manole era grav bolnava

Eugenia Manole, mama Madalinei Manole, a murit sambata, 4 martie 2017. Ea era grav bolnava de cancer, care a fost depistat in urma cu doua luni. Boala a evoluat foarte rapid.

Cea mai mare executare silita din Romania. Bunuri ale omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Bunurile omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie de banca in ceea ce reprezinta cea mai mare executare silita din Romania, in valoare de minimum 43 de milioane de euro.

Se reiaua lucrarile la cea mai mare biblioteca din Baragan. Investitia se ridica la peste 3 milioane de euro

Cea mai mare biblioteca din Baragan va fi terminata, desi de un an lucrarile la edificiu au fost sistate. Consilierii judetene si-au dat acordul pentru finalizarea constructiei, o investitie de peste 3 milioane de euro.

FOTO Sase fotografi romani, finalisti la cea mai mare competitie de fotografie

Sase fotografi romani, Adi Bulboaca, Ioana Moldovan, Radu Dumitrescu, Alex Andriesi, Sorin Rechitan si Rares Taciu, au fost selectati pe lista scurta la cea mai mare competitie de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, Premiul cel mare este de 25. 000 de dolari.

A murit Eugenia Manole, mama Madalinei Manole, la sapte ani de la sinuciderea cantaretei

La sapte ani dupa sinuciderea fiicei sale, Eugenia Manole, mama Madalinei Manole, a murit sambata, 4 martie 2017 .

Noua lovitura pentru familia Madalinei Manole: Mama fostei cantarete a decedat dupa o lunga lupta cu boala

Eugenia Manole, mama fostei mari artiste Madalina Manole, a incetat din viata la varsta de 72 de ani. Aceasta suferea de mari probleme de sanatate, avand probleme in ultimii ani.

Noua lovitura pentru familia Madalinei Manole: Mama fostei cantarete a decedat dupa o lunga lupta cu boala (VIDEO)

Eugenia Manole, mama fostei mari artiste Madalina Manole, a incetat din viata la varsta de 72 de ani. Aceasta suferea de mari probleme de sanatate, avand probleme in ultimii ani.

Nimeni nu a stiut nimic despre ea! Cum arata sora mai mare a Melaniei Trump (FOTO)

Cea mai buna prietena si confidenta Primei Doamne a Statelor Unite traieste la New York si este sora mai mare a Melaniei Trump despre care nimeni nu stia nimic pana acum. Aceasta locuieste la New York,.

Seful Hidroelectrica, cea mai profitabila companie romaneasca: Noi suntem pregatiti de listare, dar Guvernul are decizia finala. Nu ne este frica de transparenta bursei

Prezent la Londra in fata investitorilor straini, Ovidiu Agliceru, fost inginer electronist Hidroelectrica, in prezent directorul general al celei mai profitabile companii din Romania, pare mai degraba preocupat de functionarea societatii decat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )