Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Oprisan, la ultimul termen in procesul de coruptie: Domnule judecator, am vorbit cu dumneavoastra in somn

B1 B1,
Marian Oprisan, la ultimul termen in procesul de coruptie: Domnule judecator, am vorbit cu dumneavoastra in somn

La ultimul termen pe care l-a avut in procesul de coruptie aflat pe rolul Judecatoriei Cluj-Napoca din 2010, joi, presedintele CJ Vrancea Marian Oprisan i-a spus judecatorului ca l-a visat si ca au stat de. continuă pe B1

Ultimul termen in procesul de coruptie al presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a prezentat, joi, la Judecatoria Cluj-Napoca, la ultimul termen din dosarul sau de coruptie. La finalul sedintei de judecata, instanta a anuntat ca va pronunta sentinta cel mai devreme dupa sapte zile, informeaza Mediafax.

Procesul presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a incheiat dupa patru ani. Judecatoria Cluj se va pronunta in curand

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea Marian Oprisan s-a aflat, joi, ultimul termen in procesul de coruptie aflat pe rolul Judecatoriei Cluj-Napoca din 2010, care a avut aproximativ 30 de termene, judecatorul de caz anuntand ca va pronunta sentinta cel mai devreme dupa sapte zile.

Marian Oprisan isi afla sentinta pe 29 ianuarie

Saptamana viitoare, mai exact joi, 29 ianuarie, magistratul Lucian Buta, de la Judecatoria Cluj Napoca, se va pronunta in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, este acuzat de fapte de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )