Libnet.ro
UNICEF

15:45

OMV Petrom: Productia de hidrocarburi a scazut in primul semestru cu 3%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMV Petrom: Productia de hidrocarburi a scazut in primul semestru cu 3%

OMV Petrom a inregistrat o productie totala de hidrocarburi in scadere cu 3% in primul semestru, la 32,08 milioane barili echivalent petrol bep), in timp ce numarul de angajati a scazut cu 7%, conform raportului semestrial transmis miercuri Bursei de. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul semestrial al OMV Petrom a scazut cu 61%. Compania are mai putini angajati si o productie de hidrocarburi mai mica decat in 2015

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, controlata de grupul austriac OMV, a realizat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 405 milioane de lei, adica 90 de milioane de euro, in scadere cu 61% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Grupul OMV Petrom: Am avut profit de circa 400 milioane de lei in primul semestru, un rezultat bun in contextul conditiilor dificile

OMV Petrom si-a publicat miercuri rezultatele financiare petru trimestrul al doilea al acestui an. Compania a realizat un profit net de 117 milioane de lei in al doilea trimestru din 2016, in scadere cu.

Carbochim a inregistrat un profit net in scadere cu 71,2%, in primul semestru

Carbochim a inregistrat un profit net de 347. 366 lei in primul semestru din acest an, in scadere cu 71,24% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, se arata in raportul semestrial publicat pe site-ul companiei, citat de Agerpres.

Turbomecanica a inregistrat un profit net de peste 4,1 milioane lei, in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru din acest an, un profit net de peste 4,13 milioane de lei, comparativ cu o pierdere de 892. 479 lei in aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un raport publicat pe site-ul companiei, citat de Agerpres.

Mariana Gheorghe: OMV Petrom rezista competitiei din piata de carburanti

Vanzarile de benzina si motorina au crescut in prima jumatate a anului 2016 cu 5,6% fata de perioada similara din 2015. In acest interval, OMV Petrom a reusit sa inregistreze un avans de 6,1%, peste nivelul pietei. Mariana Gheorghe, directorul general.

OMV Petrom inchide anul acesta 250 de sonde, dupa ce alte 350 au fost inchise anul trecut

OMV Petrom va inchide in total in acest an 250 de sonde, ca urmare a nivelului actual al preturilor titeiului, dupa ce anul trecut compania a inchis 350 de sonde, a declarat Peter Zeilinger, membru in directorat, responsabil cu sectorul de upstream al companiei.

Profitul OMV Petrom s-a prabusit: scadere de peste 80%

OMV Petrom si-a publicat miercuri rezultatele financiare petru trimestrul al doilea al acestui an. EBIT CCA excluzand elementele speciale la nivel de Grup a fost de 229 milioane lei, cu 65% mai mic comparativ.

Cemacon incheie primul semestru din 2016 cu o cifra de afaceri in crestere cu 13%

Cemacon incheie primul semestru din anul 2016 cu un rezultat net pozitiv de 829. 771 lei si o cifra de afaceri in crestere cu 13% fata de aceeasi perioada din 2015, cu cateva procente peste evolutia previzionata a pietei, potrivit rezultatelor publicate de companie.

Agricover Credit IFN si-a majorat profitul cu 42% in primul semestru si a crescut creditarea cu 15%

Agricover Credit IFN, unul dintre cei mai importanti jucatori in finantarea fermierilor din Romania, a raportat in primul semestru o crestere a valorii creditelor acordate cu 15%, la 316 milioane lei, in timp ce profitul a crescut spectaculos - cu 42%.

Agricover Credit IFN a inregistrat un profit net in crestere cu 42%

Agricover Credit IFN a inregistrat, in primul semestru al anului acesta, un profit net de 14,6 milioane lei, in crestere cu 42%, comparativ cu valoarea inregistrata pentru aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al institutiei.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )