Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mariana Gheorghe: Vom mai investi 1 MLD de euro anual, dar vrem un mediu fiscal bun

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mariana Gheorghe: Vom mai investi 1 MLD de euro anual, dar vrem un mediu fiscal bun

Petrom a investit 10 miliarde de euro in ultimii noua ani si mizeaza pe faptul ca investitiile vor continua, cu o cadenta de un miliard de euro anual, sustine presedintele OMV Petrom, Mariana Gheorghe. Cu o conditie: un mediu fiscal pozitiv. continuă pe Wall-Street Ro

JPMorgan anticipeaza injectii de capital de 40 mld. euro din partea BCE

JPMorgan Chase estimeaza ca Banca Centrala Europeana va cumpara obligatiuni garantate cu active in valoare de pana la 40 miliarde de euro in urmatorii trei ani, ca parte a unui program mai amplu de sprijinire a economiei europene, relateaza Bloomberg,.

MAI ar putea investi 31 mil. euro in achizitia de autovehicule

Ministerul Afacerilor Interne ar putea beneficia, la urmatoarea rectificare bugetara, de o suma de aproximativ 31 de milioane de euro, necesara pentru achizitionarea de autovehicule cu dotari speciale destinate muncii operative. In plus, prin programul.

Proiectele Romaniei cu China se ridica la 6 mld. euro; investitii in energie si infrastructura

Premierul Victor Ponta a precizat ca Romania si China au proiecte in derulare de 6 miliarde euro, el aratand ca este necesar ca Romania sa identifice noi piete de desfacere in contextul in care statul roman sustine sanctiunile economice impuse Rusiei.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )