Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAI ar putea investi 31 mil. euro in achizitia de autovehicule

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MAI ar putea investi 31 mil. euro in achizitia de autovehicule

Ministerul Afacerilor Interne ar putea beneficia, la urmatoarea rectificare bugetara, de o suma de aproximativ 31 de milioane de euro, necesara pentru achizitionarea de autovehicule cu dotari speciale destinate muncii operative. In plus, prin programul. continuă pe Wall-Street Ro

Hanner investeste 37 mil. euro in 460 de apartamente langa Parcul Tineretului

Dezvoltatorului imobiliar lituanian Hanner Group are in plan o investitie de 37 mil. euro din fonduri proprii pentru dezvoltarea unui proiect rezidential de 460 de apartamente langa parcul Tineretului din Capitala.

Selgros a investit 6 mil. euro in modernizarea magazinelor din Baneasa si Berceni: mini-piete, fast-food si zona de delicatese, printre noutati (FOTO)

Selgros a investit 6 mil. euro pentru remodelarea magazinelor din Baneasa si Berceni. Magazinele propun ca urmare a finalizarii investitiei in modernizare un nou concept in care se pune accentul pe produsele fresh si ultra-fresh si in care au fost.

Azomures, constransa la investitii de 220 mil. euro pana la sfarsitul anului 2015

Combinatul producator de ingrasaminte chimice Azomures din Targu Mures va realiza investitii de 220 milioane de euro pana la finalul anului 2015, necesare pentru a se putea incadra in normele de mediu care intra in vigoare in 2016, a precizat,.

Chinezii ar putea investi in construirea unor autostrazi si cai ferate de mare viteza in Romania

Chinezii ne-ar putea construi autostrazi si cai ferate de mare viteza. Una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China vrea sa construiasca autostrada Pitesti-Craiova si asteapta decizia.

Dedeman deschide vineri al treilea magazin din Bucuresti, in urma unei investitii de 16 mil. euro

Dedeman, cel mai mare jucator al pietei de bricolaj, cu afaceri care la nivelul anului trecut au depasit pragul de 600 milioane de euro, deschide vineri, 5 septembrie, al treilea magazin din Bucuresti.

Stejarii Country Club asteapta venituri de 3 mil. euro dupa primul an de activitate

Complexul de agrement Stejarii Country Club, dezvoltat de omul de afaceri Ion Tiriac in padurea Baneasa din nordul Capitalei, asteapta venituri de 3 milioane de euro dupa primul an de activitate, in conditiile in care a fost inregistrata o crestere.

Agricultura ecologica, sustinuta cu fonduri de 7 mil. euro

Plafonul maxim alocat platilor suplimentare destinate agriculturii ecologice a fost majorat la 7 milioane de euro, de la 3 milioane de euro, in urma unei hotarari adoptate joi in sedinta de Guvern.

UTI, proiect de 4 mil. euro in Mehedinti; compania va construi trei statii de epurare

UTI Grup a castigat prin licitatie un contract de 17 milioane lei, plus TVA circa 3,9 milioane euro), pentru constructia a trei statii de epurare in judetul Mehedinti, care vor deservi localitatile Strehaia, Cujmir si Gura Vaii.

Romgaz: investitie de 27 mil. euro in cresterea capacitatii depozitului de gaze din Urziceni

Compania Romgaz Medias a facut o investitie de 27 de milioane de euro in depozitul de gaze naturale de la Urziceni, judetul Ialomita, in vederea cresterii cu aproximativ 40% a capacitatii de inmagazinare.

Romgaz: investitie de 27 mil. euro in cresterea capacitatii depozitului de gaze din Urziceni

Compania Romgaz Medias a facut o investitie de 27 de milioane de euro in depozitul de gaze naturale de la Urziceni, judetul Ialomita, in vederea cresterii cu aproximativ 40% a capacitatii de inmagazinare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )